• Home
  • Fakkels
  • 120 vuurblikken - tuinfakkels groot blik met grote vlam 170/155 (10 uur)

120 vuurblikken - tuinfakkels groot blik met grote vlam 170/155 (10 uur)

€ 1.499,00
Op voorraad
Gedegen service
  • Op werkdagen voor 22.00 uur besteld wordt nog verstuurd met PostNL
  • De beste prijs leverperformance
  • Vragen? Bel of email ons gerust

Productinformatie

Pallet levering van 120 stuks vuurblikken / tuinfakkels zijn met paraffine kaarsvet gevulde stalen bussen van 17 cm hoog en met een diameter van 15,5 cm die circa 9 uur met mooie grote vlammen zal branden. Totale brandduur circa 10 uur. Je steekt het blik makkelijk aan door hem op de zijkant te houden en de lonten op die manier aan te steken. Het vuur zal rustig aan beginnen maar naar een uurtje komen de grote vlammen te voorschijn. Tip: Een gasbrander zal dit aansteken bemakkelijken en de grote vlam zichtbaar maken bespoedigen! Het vuurblik is een goed alternatief voor de Zweedse fakkel want het vuurblik kan je makkelijk doven door de deksel erop te plaatsen, brand vele uren langer en geeft geen rotzooi. Deze gezellige stalen blikken branden in totaliteit circa 10 uur lang en wat ons betreft zijn het dus de betere broertjes van de Zweedse fakkels. Afmeting diameter 17 cm met een hoogte van 15,5 cm Merk: Smulders Deco Kleur: Zilver - Bestel aantal 1 = 120 stuks

Let op: Niet gebruiken als het regent, sneeuwt of hagelt. Niet uitmaken met water of proberen uit te blazen. Uitmaken door middel van de deksel voorzichtig terug op het blik te plaatsen zodat er geen zuurstof meer bij de vlam kan komen. De vlam dooft daarna automatisch. Blik wordt heet, pas op! Niet een brandend blik proberen te verplaatsen. Houdt de veiligheidsymbolen in acht die op het blik staan.

Vuurblikken worden ook veel gebruikt in de tuinbouw om bij vorst de warmte te geven aan de gewassen om zo te zorgen dat deze niet bevriezen. Uiteraard zijn ze ook erg geschikt bij evenementen en trouwfeesten of gewoon gezellig bij je in de tuin voor licht en opwarming. Plaats ze eenvoudig op de grond of bijvoorbeeld sfeervol in een vuurkorf. Weersomstandigheden zoals wind kan de brandduur beinvloeden.

Tip: Wij raden aan om met een gasbrander dit aan te steken. Verwijder de deksel van het blik en maak voorzichtig ronddraaiende bewegingen met de gasbrander op de paraffine was die in het blik zit. De was wordt nu langzaam warm en zal dan ineens in zijn geheel vlam pakken en gaan branden. Ben altijd voorzichtig en laat de gasbrander rustig aan zijn werk doen.

Maak je bestelling compleet met deze gasbrander in combinatie met een gasflesje

Bestel nog voordeliger met een groot verpakking 240 stuks vuurblikjes.

Specificaties

Specificaties
EAN code 8720289168742
Branduren 10 uur
Inhoud 120 stuks
Merk Smulders Deco
Kleur Zilver
Hoogte 17 cm
Diameter 15 cm
Gedegen service
  • Op werkdagen voor 22.00 uur besteld wordt nog verstuurd met PostNL
  • De beste prijs leverperformance
  • Vragen? Bel of email ons gerust
INSPIRATIE EN VOORDELEN
exclusieve kortingen tot 50%