Bedruk kaarsen chique

Bedruk kaarsen chique

Wil je echt een bijzonder cadeau, gedenkje of relatiegeschenk? Denk dan eens aan onze chic bedrukte kaarsen met een zilverkleurig metaal tinnen label. De labels hebben een reliëf opdruk, daarom is dit echt maatwerk en duurt het langer dan normaal om de kaarsen te leveren. De kaarsen zijn leverbaar vanaf circa 100 stuks. Wij leggen je over deze unieke producten graag meer over uit. Bel ons gewoon even of vraag online een offerte aan.

Label als blijvende herinnering

Dit pronkstuk heeft als voordeel dat het chique zilverkleurige metalen label langzaam naar beneden zakt als je de kaars laat branden. Als de kaars helemaal is opgebrand, heb je een blijvende herinnering die je voor andere doeleinden kunt gebruiken. Zo kun je het inlijsten en aan de muur hangen, in een vitrinekast leggen, in het fotoalbum plakken of bewaren bij de herinnerings items van een dierbare. Bij een rondlabel is het ook bijvoorbeeld leuk voor in de kerstboom, perforeer er een gaatje in, haakje eraan en je hebt een originele kerstbal

Voor elke gelegenheid een bijzondere kaars

De kaarsen kun je voor allerlei gelegenheden gebruiken: als herinneringskaars bijvoorbeeld bij een crematie, of bijvoorbeeld als cadeau bij een bedrijfsfeest of een vrijwilligersfeest van je voetbalclub, golfclub, tennisclub etc. Je hebt de keuze uit vierkante, rechthoekig, ronde of cilindervormige stompkaarsen in allerlei kleuren. We hebben zelfs kaarsen in rustieke uitvoeringen.

Eenvoudig online te bestellen vanuit België en Nederland

De werkwijze is eenvoudig: Neem contact met ons op en zorg dat je een idee hebt van de kaarsen afmeting, soort rustiek of stompkaars en de kleur van de kaars daarnaast natuurlijk ook de te bedrukken afbeelding bij de hand hebben zodat wij je kunnen informeren over de beste maat. Heb je zelf geen goeie foto of tekst voorhanden, dan denken wij graag met je mee. Ook voor waxinelichtjes en maxi waxinelichten doen wij dit exclusief voor je vervaardigen. Wij leveren de chic bedrukte kaarsen zowel in België als Nederland. De levertijd is voor beide landen hetzelfde. Ook voor bedrukte kaarsen geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 108 beoordelingenvia KiyOh