Bedruk 'n vierkante kaars

Bedruk 'n vierkante kaars

Binnenkort Leverbaar

Wil je eens wat anders en daarom een vierkante en/of rechthoekige kaarsen laten bedrukken? Dat kunnen we eenvoudig voor je realiseren. Want Kaarsen en Fakkels is gespecialiseerd in het bedrukken en vervaardigen van onder meer bedrukte kaarsen en theelichtjes voor bedrijven en consumenten. Dat doen we netjes en vlotjes in ons eigen kaarsenatelier en zorgen dat het handig voor je online te bestellen is. Dus een kaars met foto, logo of tekst nodig voor verjaardag, herdenking, rouw, trouw of als relatiegeschenk en give-away plaats dan eenvoudig je bestelling en wij zorgen voor de rest. Klik onderstaand op de gewenste kaarsafmeting, kies de kleur ivoor of wit, voeg je bestand toe en het te bedrukken aantal - > Plaats de bestelling. Bij aantallen groter dan 50 stuks is het verstandig om een offerte aan te vragen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van feestelijke kaarsen tot bijzondere giveaways

De vierkante en rechthoekige stompkaars met harmonische gelijke zijden is een ideaal promotioneel product voor bedrijven of verenigingen omdat je er alles duidelijk op kan drukken en ze handig te overhandigen zijn. Je kunt ze dus gebruiken als giveaway op een braderie, of als geschenk bij een trouwfeest of een doopfeest, om iemand te feliciteren met een verjaardag, een nieuwe woning of een jubileum. Ook zijn onze kaarsen geschikt als herdenkingskaars bij bijvoorbeeld een begrafenis of een crematie. 

Eén of meerdere kaarsen tegelijk te bestellen

Of je nu een of meerdere kaarsen tegelijk wilt bedrukken, dat maakt voor ons niets uit. Op de kaarsen kunnen we een foto, een tekst of een logo drukken in zwart-wit of full colour. Ook maakt het niet uit of je een bestelling plaatst vanuit België of Nederland. Wij proberen de kaarsen binnen 2 werkdagen na de bestelling te leveren, maar veel is ook afhankelijk van de complexiteit en de hoeveelheid van je bestelling. Wij nemen daarom altijd contact met je op mocht het langer duren.

Onze werkwijze

De werkwijze is eenvoudig maak een keuze uit onderstaande hoeveelheden en stuur ons een bestand in hoge resolutie. Wij regelen professioneel de rest. Heb je zelf geen idee voor een foto of tekst, dan geven wij onze Belgische en Nederlandse klanten graag advies. Ook voor bedrukte kaarsen geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 108 beoordelingenvia KiyOh