Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Kaarsenfakkels.nl is ook gespecialiseerd in originele en chic relatiegeschenken, die wij zelf in ons atelier maken. Denk aan schitterende wijnflessen, kaarsen en waxinelichtjes, bedrukt met unieke etiketten, een bijzondere foto of persoonlijke teksten. De mogelijkheden hierin zijn erg groot dus kunnen wij dit alleen aanbieden na eerst met elkaar contact te hebben gehad zodat wij echt maatwerk voor je maken. Onderstaande wat voorbeelden:

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zilver- of goudkleurige tinnen labels

Unieke en luxe relatiegeschenkenDe flessen wijn, kaarsen en waxinelichten bedrukken wij met zilverkleurige of goudkleurige tinnen labels. Op de tinnen labels kun je bijvoorbeeld je bedrijfslogo laten drukken. Of met kerst een bijzondere kerstboodschap, of een afbeelding die gerelateerd is aan kerst. Dat geldt eigenlijk voor elk themafeest: Pasen, Valentijn, Nieuwjaar, etc. In principe is elke tekst chic op de wijnfles, de kaars of de waxinelichtjes te drukken.

 

 

Een fles als olielamp

De wijnflessen zijn extra bijzonder omdat je de wijnfles kan hergebruiken als olielamp. We hebben namelijk een speciaal olielampje met glasvezellont die precies in de hals van de wijnfles past. Op die manier krijgt de wijnfles een tweede leven en is het een blijvende herinnering voor diegene die de fles ontvangt. Dus laat je door ons de wijnflessen bedrukken doe er dan ook een flessenolielampje bij cadeau. Je mooie relatiegeschenk zal dan nog langer onder de aandacht blijven.

Liever een meer traditioneel bedrukte kaars of theelicht met logo

Theelichtjes en kaarsen als give awayHoeft de kaars niet zo chic bedrukt te worden maar wel mooi en wil je liever wat voordeliger uit zijn kies dan voor onze traditioneel bedrukte kaarsen en theelichten die je makkelijk online kunt bestellen. Load je afbeelding, foto of tekst op en kies het aantal. Hoe meer je besteld hoe goedkoper het wordt want de staffelprijzen staan erbij. Vragen neem dan gerust contact met ons op.

 

Advies op maat

Wil je iets bijzonders maken van je relatiegeschenk? E-mail of bel ons. Wij denken graag met je mee. Het is meestal al mogelijk vanaf slechts 50 stuks. Ook als je zelf niets voorhanden hebt, kunnen wij een ontwerp voor je maken. We gaan pas aan de slag als we een definitief akkoord krijgen. Wil je de relatiegeschenken zelf versturen? Of moeten wij dat voor je doen? Beiden is mogelijk. Ook als je vanuit België bestelt. Zowel voor Nederland als België hanteren wij dezelfde leveringsvoorwaarden.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 108 beoordelingenvia KiyOh