Wijnflessen bedrukken

Naast het bedrukken van chic kaarsen zijn wij ook gespecialiseerd in het bedrukken van chic wijnflessen. Wijn en kaarsen dat gaat altijd goed samen dus kies een wijn die naar je smaak is en laat het door ons bedrukken met je persoonlijk luxueus metalen reliëf etiket, sticker bedrukking of enkelkleurige zeefdruk bedrukking. Makkelijk online en in vertrouwde handen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van gezeefdrukte wijnflessen tot flessen met chique etiket

Je kunt niet alleen kiezen uit diverse wijnen waaronder Franse, Spaanse, Portuguese, Chileense en Zuid-Afrikaanse rode, witte wijnen en rosé. We hebben ook verschillende manieren van bedrukken. Zo kun je ervoor kiezen om je wijnfles te laten bedrukken met je eigen afbeelding, tekst of logo door middel van mooie zeefdruk of wat simpeler maar zeker zo gewenst met een speciale sticker bedrukking. Als je nu echt iets bijzonders wil en je hebt aantallen van circa 100 flessen laat dan een exclusief tinnen etiket ontwerpen waarop je je bedrijfslogo, afbeelding of tekst in reliëf plaatst in zilverkleurig metaal tin. Deze schitterende etiketten worden handgemaakt, geproduceerd en geassembleerd in ons eigen atelier.

Maak van een fles een blijvende olielamp

Overigens is het bij alle flessen mogelijk om er een origineel en schattig olielampje van te maken. Als de fles leeg is, hang je er eenvoudig een olielampje in met een speciale glasvezel lont. Vul het lampje met een klein beetje lampenolie en het is direct klaar voor uren brandplezier. De olielampjes kun je eenvoudig bestellen op onze website en als extra cadeau bij de bedrukte fles geven.

Bestelbaar al vanaf 12 stuks

Onze bedrukte wijnflessen worden vaak besteld door verenigingen en bedrijven als promotionele gift of als bedankje. De flessen zijn al te bestellen vanaf 12 stuks bij een mooie sticker bedrukking en vanaf 24 stuks bij een originele zeefdruk. Voor de chique tinnen reliëf etiketten geldt een minimale afname van 100 stuks. Wij streven er naar om je bestelling snel aan te leveren maar houdt  zeker bij de luxe relief etiketten rekening met een levertijd van circa 5 weken, bestel ze dus op tijd. Vraag gerust een offerte aan of bel ons even om verrassingen te voorkomen. Eenmaal akkoord, dan maken wij alles perfect in orde.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 108 beoordelingenvia KiyOh