Horecakaarsen voor café, bar, restaurant, hotel direct online bestellen en snel geleverd?

Je kent het vast wel: Gezellig de kaarsen en theelichtjes aan in je restaurant en dan merk je ineens dat je aan de laatste doos toe bent. Natuurlijk heeft je collega verzuimd te bestellen en je wilt morgen ook niet zonder Horecakaarsen zitten, dus wat doe je? Dan ga je direct even online bestellen bij Kaarsenfakkels.nl

Snel even online Horecakaarsen bestellen

Bij ons ben je als Horeca ondernemer ook op het juiste adres als je snel op zoek bent naar kaarsen voor in de Horeca. Kaarsenfakkels.nl is namelijk de expert op het gebied van Horecakaarsen. Wij bieden de grootste diversiteit aan kaarsen en theelichtjes aan. Alles van topkwaliteit en speciaal voor de Horeca geselecteerd. Dit uiteraard tegen de perfecte prijs - kwaliteitverhouding. Niet alleen heeft Kaarsenfakkels.nl een breed assortiment en diverse gerenommeerde kaarsenmerken ook leveren wij de volgende dag al uit. Dus als je net door je kaarsen voor de Horeca heen bent dan is de website van Kaarsenfakkels.nl de redding.

Van Horeca refill navulkaarsen tot Horeca waxinelichtjes

Van refillkaarsen voor de Horeca, zoals o.a. de Bolsius relights, tot grootverpakkingen 8 uurs waxinelichtjes wij hebben het voor je. Uiteraard redden wij je ook uit de nood bij buitenkaarsen zoals de lowboy, twilight en starlight kaarsen.

Wat kunnen wij de Horeca zoal allemaal online aanbieden:

Ook kaarsen om je Horeca interieur hip en kleurig aan te kleden

Uiteraard hebben wij nog veel meer in ons groothandels kaarsen assortiment. Zoals figuurkaarsen die specifiek dienen voor een unieke Horeca interieuraankleding. Snuffel gerust eens vrijblijvend door onze sfeerartikelen heen. Bestel simpel zonder account direct je Horecakaarsen online.

Horeca interieurkaarsen Trendy Horeca interieurkaarsen in allerlei figuren en trendkleuren

Vragen over Horecakaarsen? Bel of mail ons gerust even. Wij staan je direct te woord met professioneel advies.