Laat je meevoeren naar exotische oorden met Bolsius geurkaarsen

Heb jij dat ook wel eens? Dat je ergens binnen komt en een oceaan-achtige geur je tegemoetkomt? Net of je een openbaar toilet binnenloopt. Ik heb het dan over geurverfrissers die je in het stopcontact moet steken. Zelf hou ik meer van geurkaarsen en

geurtheelichtjes. De verschillende parfums van geurkaarsjes en geurtheelichtjes ruiken niet alleen beter, het ziet er ook een stuk gezelliger en mooier uit. Het grote voordeel is dat je ze overal kunt neerzetten. Van badkamer tot wc en van slaapkamer tot keuken. Je hebt er immers geen stopcontact voor nodig. En juist omdat ze een trendy kleur hebben, kan je ze zonder enige schaamte op je dressoir, schouw, vensterbank of eettafel zetten.

Verschillende Bolsius geurkaarsen en geurtheelichtjes kopen

Net zoals bij de tuinfakkels en de waxinelichtjes heb je bij Bolsius geurkaarsen verschillende soorten. Hier speelt kleur geen rol, wel de geur. Veel heeft te maken met smaak: de ene zweert bij een zoete geur, terwijl de ander juist houdt van bloemige geuren.

Ga je voor luxe, rust en wellust dan kies je voor lavendel. De bloemige geur is die van paarse Franse lavendelplanten. Of laatje betoveren door de geur van appels uit Nederland, oven gebakken appeltjes uit oma's keuken of de onmiskenbare Engelse Sandelhout geur. Hou je liever van zoet, dan moet je juist kiezen voor de gourmand suiker en specerijen. Verlang je naar zonnige oorden en tropische geuren, kies dan voor de exotische mango geur en zoek je het wat dichter bij huis dan ga je natuurlijk voor de Spaanse sinaasappelgeur. De nectar van bloemen met kroonbladeren, exotische hibiscus en frangipane laten je wegdromen naar zandstranden en kristalhelder water. Ten slotte, hebben wij ook nog de neutrale anti tobacco geur om sigaretten andere nare stinkgeurtjes uit huis te verdrijven. Kortom: voor ieder wat wils.

Soms ben je gewoonweg geuren blind geworden

Tuurlijk hoor ik regelmatig: “Leuk die geurkaarsen, maar na een tijdje ruik ik niets meer.” Dat klopt. Dat ligt niet aan de geurkaarsen of geurtheelichten maar aan je ‘geurenblindheid’. Je neus is gewend geraakt aan de geur en ruikt niets meer. Een goede tip is om even de ruimte te verlaten of gewoon de kaarsjes even te doven. Wedden dat je de heerlijke in de kaars verwerkte parfum meteen daarna weer ruikt?