Kaarsen bedrukken: Dat is een erg origineel cadeau!

Ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau om een familielid, je partner, een goede vriend of je buren te verrassen? Denk dan eens aan kaarsen bedrukken: een fraaie kaars met opdruk van een tekst, afbeelding, logo of uw eigen tekening dat is dé ideale verrassing! Niet alleen ben je met een bedrukte kaars op zich al erg origineel bezig, ook kan je nog eindeloos variëren met het soort kaars, de grootte of  de gewenste kleuren. Waardoor er helemaal jou ding wordt.

Kaarsen bedrukken: een mooie persoonlijke verrassing

Wat zijn - naast originaliteit en variatiemogelijkheden - nog andere voordelen van een kaars met opdruk als cadeau voor een bekende? Een belangrijke pre van kaarsbedrukkingen is dat een kaars urenlang gebruikt wordt en niet zo snel ergens in de kast belandt of verdwaald raakt in een lade, waar de ontvanger het dan pas jaren later weer terugvindt. Verder is een voordeel van een kaarsgeschenk dat je ze voor vrijwel elke gelegenheid kunt gebruiken. Zoals voor Moederdag, de Avondvierdaagse, Begrafenis, een gewonnen sportwedstrijd van je zoon of dochter, de verjaardag van een goede vriend of vriendin, of een verrassend cadeau ter gelegenheid van een doop of communie of als Sinterklaas surprise en Kerstmis cadeau onder de kerstboom.

Ten slotte heb je met een gedrukte kaars de mogelijkheid om eindeloos te variëren. Je kunt je eigen kleur kaars kiezen en je hebt zelf volledige drukvrijheid. Van zwart – wit tot full colour bedrukking.

Sfeerverhogende kaarsenmuziek

Het bedrukken van een kaars werkt - zo zul je ervaren dat als je er via ons een of meer koopt - sfeerverhogend in de donkere en korte dagen van de herfst en de winter. Je ziet mensen altijd opfleuren als ze een kaars zien. En natuurlijk helemaal als er iets moois op gedrukt staat qua tekst of visueel.

Wil je een keer lekker origineel zijn en laten zien dat je écht om een ander geeft, dan is een persoonlijke kaars een van de meest plezierige cadeaus die je je geliefde of een bekende kunt geven. Uiteraard kan je zo’n mooie kaars natuurlijk ook gewoon voor jezelf houden.

Kaarsopdrukken laat je maken bij Kaarsenfakkels.nl

Wij van Kaarsenfakkels.nl onderscheiden ons op een aantal niveaus van andere aanbieders. Het is met name ons gecombineerde servicepakket dat aantrekkelijk is voor jou als klant. Wij leveren niet alleen een grote variatie kaarsen van de beste Bolsius kwaliteit, maar ook tegen aantrekkelijke prijzen. Verder hebben we regelmatig kortingsacties, zodat je nog meer voordeel krijgt. Nog iets belangrijks voor jou om te weten: wij staan garant voor een snelle en zorgvuldige levering van je bestelde kaars(en).

Dus kies voor kwaliteit, voordeel en snelheid! En laat nu jouw eigen prachtige en persoonlijke kaarsencadeaus bedrukken. Dat doe je - geheel in de door jou gewenste stijl - gemakkelijk via onze webshop! Dit kan snel en eenvoudig. Ben je onverhoopt toch niet helemaal tevreden met het door jou gekochte cadeautje? Neem dan gewoon met ons contact op wij zoeken dan met je mee naar een passende oplossing.

Kaarsen bedrukken bij Kaarsenfakkels.nl dan kies je voor kaarsrechte kwaliteit!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.