Moederdag: ontbijtje, bloemen of een bijzonder cadeautje

Moederdag een dag die niet mag worden overgeslagen. Het vereren van je moeder is iets wat wij in grote delen van Europa en Amerika graag doen.  Nederlanders en Belgen doen dit altijd steevast in Mei. Maar wat geef je die lieve moeder nu deze keer weer voor leuks?

Wat traditioneels of iets speciaals voor Moederdag

Kleine kinderen geven vaak een knutselwerkje of tekening en de wat oudere kinderen zorgen voor een ontbijtje. Maar wat te geven als jezelf al volwassen of moeder bent? Een bloemetje is altijd oké of een dagje shoppen met mams met koffie en gebak is ook wat het goed doet. Wil je wat anders dan worden het echte cadeautjes zoals een flesje parfum of een mooie kaars met betekenis.

Bijzonder Moederdag cadeau

Speciale premium hart kaars Schitterende kaars in de vorm van een hart

Dit laatste is wel heel bijzonder want het is een blijvend Moederdag cadeau. Een premium kaars in de vorm van een betekenisvol hart of in de vorm van een hand met de duim omhoog zijn zo maar wat voorbeelden voor speciale Moederdag cadeaus. Wil je liever een wat algemenere chic interieurkaars geven dan ga je voor een Fabergé ei kaars, wandklok kaars, kat kaars, hond kaars of de ananas kaars. Ben je meer van de ludieke Moederdag cadeaus dan is een kaars in de vorm van een cactus wellicht je ding. Hoe dan ook al deze figuurkaarsen zijn leuk, mooi en altijd passend in het interieur van moeders want deze kaarsen zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Omdat ze zo mooi zijn is het welhaast een zonde om te branden dus blijvend als aandenken.

Gratis Moederdag cadeau bij je bestelling vanaf 25 euro

Omdat wij van kaarsenfakkels.nl de mama’s een warm hart toedragen geven wij ook een schitterend moederdagcadeau weg wanneer je voor 20 euro of meer aan artikelen bestel op onze website tussen 1 mei en Moederdag 12 mei 2019. Vul dus die winkelmand en zorg dat deze gevuld is tot boven de € 20,- zodat je dit moois er gratis bij krijgt.

Gebruik dit aardigheidje alleen in het donker

Speciale moederdag olielamp Olielampje met rode vlam in pracht verpakking

Dit bijzondere aardigheidje is een olielamp die in het donker een vlam geeft met rode gloed. Het olielampje zit schitterend verpakt in een rode doos die met zwart fluweel is bezet. De afmeting van het doosje is 11 cm x 8 cm x 8 cm en de winkelwaarde is € 9,95

Laat dit speciale aardigheidje niet liggen en verwen moeder, oma of jezelf hiermee.

Kaarsenfakkels.nl wenst alle mama’s een top Moederdag