Tips

 • Wat is nu een leuk cadeau voor Kerst en Sinterklaas?

  De cadeau periode van het jaar waar uitdelen en krijgen haast een degelijke bezigheid is, komt er stilaan weer aan. Zowel Kerstmis als Sinterklaas zijn prachtige voorbeelden van feestdagen waar ettelijke cadeautjes worden uitgedeeld aan naasten, familie en vrienden. Dat draagt natuurlijk alleen maar bij aan de feestelijke atmosfeer die in deze periode wordt gecreëerd. De vraag waar mensen echter vaak mee kampen, is: Lees verder

 • Evenement fakkels bij herdenking en wandeltochten. Wat kies je?

  Welke evenement fakkels zijn nu geschikt voor bijvoorbeeld een 5 mei viering, Allerheiligen, stille tochten, herdenking of bij avondwandelingen en looptochten? Het belangrijkste is eigenlijk de kwaliteit en veiligheid van de fakkel daarna komt pas je persoonlijke voorkeur. Zo moet je nooit fakkels gebruiken die zich niet houden aan de Europese regelgeving ( EN norm ) omdat deze gewoonweg niet veilig zijn. Mocht je zo’n onveilige Lees verder

 • Tuinfakkels van bamboe, dit is fijn om te weten

  Velen hebben het al wel eens meegemaakt: Bestel je de bamboe tuinfakkels gemakkelijk online blijkt dat wanneer je ze wilt gebruiken dat goedkoop toch eigenlijk een duurkoop is geweest. De goed bedoelde gezelligheid is dan ineens ver te zoeken. Overal op internet zijn er wel voordeeltjes te vinden maar soms is het handel die je beter links had laten liggen.

  Lees verder

 • Anti muggen kaars en 4 andere tips tegen lastige muggen

  Het is weer heerlijk zomerweer. Dit betekent lekker buiten zitten en genieten van een mooie zomerse avond. Althans: het is genieten als je niet lek geprikt wordt door muggen. Maak daarom slim gebruik van die handige en sfeervolle citronella anti muggen kaars.

  Lees verder
 • Sfeer creëren met drijfkaarsen

  Of het nu om fakkels, waxinelichtjes of geurkaarsen gaat, het zijn allemaal absolute sfeermakers. Lampen geven vaak een koud licht af, dit kan een ruimte kil maken. Maar kaarsen geven een warm, geel licht af, wat een ruimte gezellig en knus kan maken. Als je denkt dat kaarsen op zichzelf al veel sfeer maken, dan heb je het mis want het kan altijd beter! Hoe? Met drijfkaarsen.

  Lees verder

5 artikel(en)

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen