Trakteer en verras jezelf of een vriend(in) met een sfeervol cadeau

Zodra de eerste zonnestralen beginnen te schijnen, gaat het kriebelen bij me. Dan wil ik naar buiten en mijn tuin zomer-proof gaan maken. Wat is er dan leuker om dat te doen met kleurrijke fakkels? Aan het eind van de zomer gebeurt het omgekeerde. Dan haal ik de warmte in huis met kaarsen, waxinelichtjes en olielampjes. Liefst in verschillende kleuren want dat geeft extra sfeer. Of afgestemd op hoe ik me die dag voel, want kleur kan een invloed hebben op je humor. Ik heb iets met sfeer, kleur en warmte. Daarom vind ik het ook leuk om cadeau te doen. Voor een verjaardag, met Sinterklaas of met kerst. Of gewoon: om iemand een hart onder de riem te steken. Of als bedankje.

Haal Sfeer in huis en tuin met Kaarsen en Fakkels

En daarom vind je bij Kaarsen en Fakkels alles om je huis en tuin sfeervol in te richten. Of het nu gaat om fakkels, waxinelichtjes, kaarsen, vuurkorven, olielampen of bloemvaasjes… Voor binnen of buiten, als cadeau of voor jezelf… Bij Kaarsen en Fakkels is niets te gek. We maken zelfs op aanvraag waxinelichtjes met tekst, met een foto, een hartje, of een mooie tekening… De mogelijkheden zijn eindeloos. En heb je binnenkort een verjaardagsfeest of een babyshower? Maak dan je feest compleet met speciaal ontworpen kaarsjes, servetten en kaarten. Doe iemand dus gerust een kaars cadeau want zo'n sfeervol presentje zal altijd warm ontvangen worden.

Oriënteer je gewoon eens online in onze sfeervolle webwinkel

Neem een kijkje op onze website, doe inspiratie op of doe je bestelling meteen online. Je ontvangt bij je bestelling altijd een leuke attentie want wij waarderen het vertrouwen die onze klanten in ons hebben. Of je nu groot als bedrijf of kleinschaliger als consument inkoopt een ieder is voor ons gelijk. Heb je vragen? Of wil je advies? Neem contact met ons op via mail, telefoon of facebook.