Waar denk je aan als je aan de herfst denkt? Guur weer, kilheid, binnenblijven?

Wij denken meteen aan gezelligheid, want met de rustieke kaarsen van Bolsius geef je jouw bedrijf in een handomdraai een gezellige, huiselijke sfeer. Ze zijn daarom ook perfect voor de horeca, want welke eigenaar wil nu niet dat de klanten zich meteen thuis voelen? Precies, deze lichtpuntjes zijn ongetwijfeld de perfecte oplossing. De robuuste uitstraling van de kaars zorgt voor een combinatie van klassiek en trendy. Tijdens het productieproces behandelden ze bij Bolsius het kaarsvet zodanig dat het er wat robuuster en rustieker uitziet. Stijlvol en helemaal in. Een gezellig en sfeervol effect waarmee u uw klanten vast en zeker zult kunnen bekoren!

Blikvangers

Val je in de Horeca graag op met de vorm van de verlichting? Dan zijn de mega multi lontkaarsen zeker wat voor je. Erg chic, ook gewoon als decoratiestuk op een mooi gedekte tafel. Bovendien zorgen ze voor een prachtig schouwspel op de muur als je de lontjes allemaal aansteekt. De multi lontkaarsen (grote kaarsen met meerdere lonten) gaan namelijk tot wel vijf lonten! Uitpakken met deze ware blikvanger is dus zeker mogelijk.

Wit rustiek 4 lonten kaarsen van Bolsius 80/250/90

 Eindeloos variëren

De rustiek meerdere lont kaarsen zijn in verschillende kleuren en vormen te verkrijgen, zo is er voor elk wat wils. Van wit, ivoor, taupe of antraciet, wij hebben het allemaal voor je online staan. Je kan de keuze van de sfeerverlichting dus perfect matchen met het interieur of thema. Deze Bolsius sfeerlichtjes zijn naast dat zij verkrijgbaar in verschillende kleuren, er ook in diverse hoogtes, diktes en vormen. Van rond tot rechthoekig, een enorme keuze dus.

Kwaliteit is prioriteit

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Daarom gaan onze lichtpuntjes tot wel 57 uur mee! Ze branden mooi op, hebben een zeer stabiele vlam en roeten niet. Sfeerverlichting die dagenlang, prachtig brandt op een mooi gedekte tafel is een feit. Naast het mooie natuurlijk ook nog eens zeer handig voor de horeca, dan hoef je de kaarsen niet steeds vervangen.

Schitterdende kaarsen voor in de chic horeca

Ronde Bolsius rustiek kaarsen met 5 lonten

 Durf combineren

Laat je fantasie de vrije loop en creëer prachtige combinaties. Combineren van bijvoorbeeld ronde en rechthoekige rustieke kaarsen zal een trendy geometrisch effect geven. Je kan natuurlijk ook verschillende kleuren combineren voor een wat klassieker effect. We hebben een ruim assortiment, dus alles kan! En alles mag!

 Creëer herinneringen

Bolsius kaarsen brengt mensen bij elkaar. Bezorg uw klanten een onvergetelijke avond aan een warm verlichte tafel met onze gezellige rustiek Bolsius multi lontkaarsen. Ze zullen je ongetwijfeld heel dankbaar zijn. Want zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Plaats nu je rustiek Horeca kaarsen bestelling! En bekijk gelijk ook al onze andere Horeca kaarsen die voordelig voor je online staan.