Bolsius cleanlight transparant matglas 115/55 met vulling (20 uur) Geurloze vulling

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 11,99

Special Price € 8,39

(5 stuks)

Normale prijs: € 11,99

Special Price € 8,39

Productinformatie

CleanLight 115/55 is een houder van dubbelwandig mat glas voor refill "geur" kaarsen. Bij deze cleanlight zit een geurloze witte vulling inclusief. Navullen? Kies de refill in jouw favoriete geur, plaats in de houder en geniet steeds opnieuw van een onweerstaanbare geurbeleving. Omdat de refill volledig opbrandt tot de laatste druppel wax houd je weinig afval over: vriendelijk voor de planeet én voor je portemonnee.
 Ben je klaar voor een nieuwe geurbeleving? Dan vervang je heel eenvoudig jouw refill voor een nieuwe! Geur: Geurloos  Afmeting glas: 115 mm hoog en diameter van 55 mm

Geniet steeds weer opnieuw van een heerlijke geur, dankzij de Bolsius Geurkaars Clean Light Starterkit! Deze houder is gemaakt van dubbelwandig glas en geschikt voor refill geurkaarsen. Zodra de geurkaars is opgebrand kan je een nieuwe geurkaars in de houder stoppen. Doordat de refill volledig opbrand tot de laatste druppel wax, houdt je geen afval over in de kaars! Vriendelijk voor de portemonnee en de planeet dus. Let op! Alleen de geurkaarsen van Clean Light kunnen in de houder.

Specificaties

EAN code 8717847161482
Branduren 20 uur
Inhoud 1 stuk
Merk Bolsius
Kleur Transparant
Lengte 115 mm
Diameter 55 mm