Bolsius dompelkaarsen

Bolsius dompelkaarsen

Bolsius dompelkaarsen zijn stijlvolle taps toelopende kaarsen die van onder naar boven steeds smaller worden. Het zijn populaire kwaliteitskaarsen tijdens de feestdagen en bij bruiloften die je bij Kaarsenfakkels.nl voordelig online kunt kopen.

Met of zonder kaarsenkandelaar

De hand gedompelde kaarsen, wat ook wel de naam tonken heeft, worden veelal als kerkelijk gezien. Dat hoeft natuurlijk niet want dit zijn gewoon schitterende kaarsen om los in je huis te plaatsen of te gebruiken bij speciale gelegenheden zoals bij het huwelijk of een beëdiging. Ze staan ook echt prachtig op kandelaars en zijn hier ook uitermate geschikt voor omdat ze allemaal een uitsparing aan de onderzijde hebben waar de kandelaarpin in past. De dompelkaarsen zijn mooie, grote blikvangers en daardoor ook echte landelijke decorstukken die langdurig branden.

Authentieke kaarsvorm

Door het authentieke uiterlijk zijn de dompelkaarsen heel populair in België en Nederland. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 19.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 376 beoordelingenvia KiyOh