Bolsius mammoet kaarsen

Bolsius mammoet kaarsen

Bolsius mammoet kaarsen online kopen? Deze grote ronde Bolsius stompkaarsen met meerdere lonten staan prachtig op elke tafel en/of dressoir

 

Bolsius mammoetkaarsen, deze grote kaarsen zijn echte sfeermakers die je woning gegarandeerd stijlvol af maken. De kaarsen worden ook in de horeca vaak gebruikt omdat ze dagenlang kunnen branden en er bovendien erg chic uit zien. Kaarsenfakkels.nl heeft alle drie de ivoorkleurige Bolsius mammoet kaarsen voor je online staan.

Drie lonten: extra lang brandplezier

Deze mammoet kaarsen hebben drie lonten, waardoor je een mooie, gelijkmatige verbranding krijgt. Maar nog belangrijker is dat ze geweldig sfeervol zijn. Zet de dansende sfeerpuntjes prominent bij je op tafel en combineer ze met andere kaarsen of theelichtjes. Vooral tijdens een borrel of met een goed glas wijn en een kaasplankje creëer je een relaxte sfeer en waan je je zo in Frankrijk.

Meer voordeel met grootverpakking

Geniet langdurig met de ivoorkleurige Bolsius mammoetkaarsen, dé sfeermakers voor Nederland en België. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

 

Bolsius kaarsen online kopen bij Kaars & Fakkels

 

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius mammoetkaarsen met meerdere lonten voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en mammoetkaarsen

 

Bolsius-kaarsen-online-kopen