Bolsius mammoetkaarsen

Bolsius mammoetkaarsen

Ben je op zoek naar Bolsius mammoetkaarsen? Mammoetkaarsen, een dikke xxl kaars of een Bolsius mammoetkaars vind je hier in het uitgebreide binnen kaarsen assortiment

Mammoetkaarsen van Bolsius, de dikke sfeermakers

Bolsius mammoetkaarsen zijn echte sfeermakers die je woning gegarandeerd stijlvol maken. Ze maken je interieur helemaal af. De kaarsen worden ook in de horeca vaak gebruikt, omdat ze dagenlang kunnen branden en er bovendien erg chic uit zien. Kaarsenfakkels.nl heeft alle drie de ivoorkleurige Bolsius mammoetkaarsen voor je online staan.

Een Bolsius mammoetkaars met drie lonten.

Deze mammoet kaarsen hebben drie lonten, waardoor je een mooie, gelijkmatige verbranding krijgt. Hierdoor heb je extra lang brandplezier. Maar nog belangrijker is dat ze geweldig sfeervol zijn. Zet de dansende sfeerpuntjes prominent bij je op tafel en combineer ze met andere kaarsen of theelichtjes. Vooral tijdens een borrel of met een goed glas wijn en een kaasplankje creëer je een relaxte sfeer en waan je je zo in Frankrijk.

De Bolsius xxl kaars

Een mammoetkaars wordt ook wel een xxl kaars genoemd. Het zijn grote en brede kaarsen met meerdere lonten. Ze zijn erg sfeervol en je hebt er lang plezier van. Bovendien zijn mammoetkaarsen uitstekend te gebruiken als sfeermakers. De Bolsius mammoetkaars gaat lang mee. Hierdoor zijn ze ideaal om neer te zetten op je terras, in de vergaderruimte of gewoon thuis in de woonkamer. Ben je op zoek naar een kaars waar je lang van kan genieten? Ga dan voor de Mammoetkaarsen van Bolsius.

Bolsius mammoetkaarsen kopen

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius mammoetkaarsen met meerdere lonten voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en mammoetkaarsen.

Meer voordeel met grootverpakking

Geniet langdurig met de ivoorkleurige Bolsius mammoetkaarsen, dé sfeermakers voor Nederland en België. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.