Buiten leven

Buiten leven

Maak van je tuin een waar lusthof. Dat hoeft niet alleen met fakkels of olielampen. Ook met vuurschalen, vuurkorven en terrashaarden kun je je tuin ombouwen tot een sfeervolle plek om heerlijk in te relaxen. Vooral in de zomermaanden maar ook gewoon in de winter. Van barbecue tot solar tuinkabouter en van vuurtafel tot gas terrasverwarmer bij Kaarsenfakkels.nl koop je ze slim en voordelig online.

Haard en BBQ ineen

Wat is er dan lekkerder dan met een glas wijn heerlijk wegdromen bij een vuurkorf of een terrashaard? Bovendien zijn veel van de vuurkorven en terrashaarden ook te gebruiken als BBQ. Dat is helemaal handig. Uiteraard verkopen we ook hout om je haard mee aan te steken. Liever een losse barbecue? Ook dat is mogelijk. Koop daar verstandig nog BBQ-vorken en kolen bij en je bent helemaal klaar voor je eerste barbecue-feestje.

Buitenlampen en tuinkaarsen

Hou je niet zo van vuurschalen, dan zijn onze tuinlampjes op zonne-energie misschien iets voor je? Of ga je voor windlichten, lantaarns, buitenkaarsen en fakkels? Ook daar hebben we een breed assortiment in. Maak van de tuin een echt paradijs en start met genieten van het échte buitenleven.

Snelle levering om snel te gaan genieten

Wij leveren al onze producten rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn in Nederland en België. Daarom zijn onze online prijzen laag en kunnen we snel leveren. Kijk rustig rond op onze site, doe inspiratie op of bestel meteen je producten online. Vandaag voor 19.00 uur besteld, dan morgen al in huis.