Buiten sfeerlichten

Buiten sfeerlichten

Of je nu van kaarsen houdt, meer hebt met tuinfakkels, tuinkaars windlichten of lantaarns... Bij Kaarsen en Fakkels vind je het allemaal. En zelfs als je helemaal niets hebt met vuur, vind je bij ons ook solar tuinlampen op zonne-energie.

Van lantaarns en windlichten tot solar tuinlampen

Wat voor feest je organiseert, het wordt altijd gezellig met lantaarns, tuinkaarsen, fakkels en windlichten. Want vlammen en vuur stralen, behalve warmte, ook gezelligheid uit. Je tuin verandert in een handomdraai in een sfeervolle, bijna sprookjesachtige plek waar je heerlijk samen kunt zijn met vrienden. Het hangt er maar vanaf waar je voor kiest. En als je je tuin verder nog versiert met speciale tuinpartyverlichting zoals lampjes om in bomen of struiken te hangen, dan weet je zeker dat je feest onvergetelijk wordt.

Bestel eenvoudig online

Kijk rustig rond op onze site, doe inspiratie op en bestel vandaag voor 19.00 uur je verlichting voor je tuinfeest. Je kunt dan morgen al beginnen met de aankleding. Daarbij maakt het niet uit of je nou in België of Nederland woont. Onze bestellingen worden zowel in Nederland als België binnen een dag geleverd.