Buitenkaarsen

Buitenkaarsen

Buitenkaarsen dragen bij aan sfeervolle zomeravonden. Terras- en tuinkaarsen zijn gezellige buitenproducten die zorgen voor een aangenaam en zorgeloos buitenleven. De citronella geurkaarsen hebben als bijkomend voordeel dat ze vervelende muggen bij je weg houden. Zo kun je ongestoord genieten van een heerlijk avondje met een goed boek en een kopje koffie of thee of een glas drank.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van citronella- tot tuinkaarsen en kaarsfakkels

De tuinkaarsen zijn van zeer goede kwaliteit en in verschillende kleuren en maten bij ons verkrijgbaar. Het assortiment bestaat uit onder andere citronella-,party-, patio- en fancylights. Alle onze tuinkaarsen hebben een speciale buitenlont zodat ze beter bestand zijn tegen wind en regen. Overigens zijn de tuinkaarsen ook ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken op de camping, als je geen stroomvoorziening bij de hand hebt. Of omdat kaarsen nou eenmaal gezelliger staan dan tl-achtige campinglampen.

Ideaal voor grote en kleine evenementen

En natuurlijk zijn ze ook uitermate goed te gebruiken bij grote buiten evenementen zoals een lichtjesavonden of een beachparty of bij kleinere persoonlijke evenementen als een bruiloft, een tuinfeest of een verjaardagsparty in de tuin. Deze buitenkaarsen die gegoten zijn in cement zullen niet zomaar van plaats veranderen want ze wegen zo'n 2 kg en zijn makkelijk navulbaar de buitenkaarsen op stok steek je makkelijk ergens in de grond.

Snelle levering in België en Nederland

Of je nu vanuit België of Nederland bestelt, dat maakt voor ons niets uit. We streven er naar om je bestelling binnen een werkdag aan te leveren. Dus plaats je vandaag voor 19.00 uur je bestelling, dan kun je er de volgende dag al van genieten.