Tuinfakkels

Tuinfakkels

Tuinfakkels van bamboe of rvs en rustieke tuinfakkelkaarsen zorgen voor net dat beetje meer buitensfeer dan lampjes, kaarsen of lantaarns. Kaarsenfakkels.nl heeft ze allemaal op een plek handig online staan en uiteraard tegen de beste prijs.

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Diverse soorten bamboefakkels

Blank houten bamboefakkels staan op een voet en zijn daardoor makkelijk ergens weg te zetten in de tuin. Je vult ze eenvoudig met olie en steekt ze aan via een duurzame glasvezellont. Is het feest afgelopen of ga je naar bed, dan kun je de fakkel makkelijk doven met de zwart stalen doofkap die er bij geleverd wordt. We hebben verschillende soorten bamboefakkels in diverse lengtes, variërend van 35 cm (op een voet) tot 65 cm, 90 cm, 120 cm en 150 cm hoog. Ook hebben we bolvormige bamboefakkels en een set van kleine fakkels van 12 cm hoog. Je kunt ook nog kiezen tussen blank houten fakkels, fakkels met een kleurtje of stalen en rvs fakkels.

Fakkelkaarsen op stok in rustieke uitvoering 

Rustieke fakkelkaarsen geven een meer wat sereen licht een iets kleinere vlam dan bamboe fakkels maar nog steeds een veel grotere vlam dan bij normale kaarsen. Verkrijgbaar in diverse kleuren zodat ze passen in de omgeving waar je ze wilt plaatsen. Eenvoudig ergens in de grond te prikken en aansteken en daarna langdurig genieten van dansende vlammetjes.

Snelle levering in België en Nederland

Bestel je vanuit België of Nederland, dat maakt voor ons niets uit. We streven er naar om je bestelling binnen een werkdag te leveren. Dus plaats je vandaag voor 19.00 uur je bestelling, dan kun je er de volgende dag al van genieten.