Tuin BBQ en buitengrills

Tuin BBQ en buitengrills

Wat is er lekkerder dan na een zomerse dag buiten met vrienden, je familie of je gezin de barbecue aan te steken en samen te genieten van een hapje en een drankje. Bij Kaarsen en Fakkels verkopen we verschillende soorten barbecues en tuingrills goedkoop online.

Van terrashaard tot barbecue

Het grote voordeel van onze barbecues en tuingrills is dat je een aantal ervan ook kunt gebruiken als terrashaard. Van de terracotta terrashaard bijvoorbeeld maak je in een handomdraai een buitenbarbecue. Simpelweg door de bovenzijde er vanaf te halen, kooltjes onderin te leggen en het rooster op de haard te leggen. Ben je klaar met barbecuën, dan zet je de bovenzijde er weer op en leg je er in plaats van kooltjes houtblokken in. Kies je voor de vuurkorf, dan ben je nog sneller klaar. Daarbij is het een kwestie van het rooster op de korf te leggen. De robuuste piramidevormige buitenhaard annex vuurkorf annex barbecue heeft dan weer als voordeel dat hij erg makkelijk op te zetten is en ook eenvoudig te verplaatsen is.

Accessoires

Zonder de juiste accessoires kun je natuurlijk niet barbecueën. Gelukkig heeft Kaarsen en Fakkels daar ook aan gedacht. Bij ons kun je barbecueborstels en een barbecue-set bestaande uit spatel, spiesen en tang bestellen. We hebben zelfs wegwerpbordjes en papieren servetten in ons assortiment.

Makkelijk online te bestellen

Welke terrashaard je ook kiest, je kunt ze alle drie eenvoudig online bestellen. Maak voor 19.00 uur vandaag een keuze, dan heb je de terrashaard morgen al in huis en kun je gelijk beginnen met bakken, braden en smullen. Of samen met vrienden en familie genieten van een heerlijk, warm en sfeervol avondje.