BBQ Barbecues

BBQ Barbecues

Eenvoudige barbecues, barbecues en terrashaard ineen, trendy barbecues... Bij Kaarsen en Fakkels kun je alle kanten op deze zomer. Kies tussen eenvoud, trendy, gemak of robuust. Simpel, goedkoop en snel online te bestellen.

Ga je voor gemak of kies je voor een trendy haard?

Wil je na een lange dag snel aan tafel, ga dan voor de robuuste, zwarte vuurkorf die standaard geleverd wordt met een grill. Doe kooltjes of houtblokken in de korf, leg het rooster erop en je kunt beginnen met barbecueën. Ga je voor trendy, dan kies je voor de piramidevormige terrashaard. De haard is zo opgezet en vrij eenvoudig te verplaatsen. Heb je geen zin in 'gedoe' en heb je een vaste plek voor je barbecue annex terrashaard in gedachte, dan kies je voor de terracotta terrashaard. Als je wil barbecueën haal je eenvoudig weg de bovenzijde eraf, houtblokken eronder en rooster erop. Ben je klaar met eten, dan haal je het rooster er af en zet de bovenzijde er weer op. Hou je van simpel, goedkoop en trendy probeer dan de bucket of emmer barbeque eens.

In een paar klikken besteld

Welke barbecue en/of haard je ook kiest, je kunt je bestelling eenvoudig online bestellen. Zowel vanuit België als Nederland. Bestel je de barbecue voor 19.00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis.