BBQ benodigheden

BBQ benodigheden

Een goeie kok kan niet zonder de juiste messen. Net zo goed als een barbecue-expert niet zonder kooltjes of de juiste vorken en spatels kan. Gelukkig heeft Kaarsen en Fakkels een barbecue set in het assortiment. En een borstel om naderhand de barbecue schoon te maken, zodat je de volgende keer weer gewoon opnieuw kunt beginnen. Handig en goedkoop je barbecue spulletjes online bestellen dat kan bij Kaarsenfakkels.nl

Barbecue-set, bordjes en servetten

Zonder vork en spatels kun je niet barbecueën. Want vlees met je vingers omdraaien, is vragen voor problemen. De set is zesdelig en bestaat uit een spatel, een tang en 4 metalen spiesen om bijvoorbeeld zelf satés te maken. De set is van roestvrij staal; het handvat is van kunststof. En om je barbecue-feest helemaal compleet te maken, bestel je natuurlijk ook onze speciale servetten en wegwerpbordjes. Een pak servetten met vrolijke barbecue-opdruk bestaat uit 20 papieren doekjes. Op de bordjes staat dezelfde afbeelding. In elk pak zitten 8 bordjes. Vuurkooltjes nodig neem dan een zak houtskool of briketen erbij. Zonder sjouwen een barbecue starten dat is pas echt genieten van je bbq avondje.

Klik en bestel

Klaar? Klik alles aan wat je wil bestellen en plaats vandaag nog voor 19.00 uur je bestelling. Je kunt dan morgen al starten met je eerste barbecue-party. Of je nu in België of in Nederland woont. De levertijden gelden voor beide landen.