Tuinhaarden

Tuinhaarden

Sinds de zomertijd worden de avonden weer langer. Ook de temperatuur schiet langzamerhand omhoog. Hoe lekker is het dan om na het eten lekker weg te zakken in je loungehoek met een heerlijk glas wijn. Steek daarbij een vuurschaal, vuurkorf, tuinhaard of terras- en buitenkachel aan, dan kan je avond helemaal niet meer stuk. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je al een keuze gemaakt uit een aantal fijne tuin- en buitenkachels die je makkelijk online kan bestellen.

Van terrashaard tot haardhout

Hou je van een vuurtje stoken? Kies dan voor een van onze terrashaarden, die bovendien nog dienst kan doen als barbecue. Heb je al een barbecue in huis, dan kun je ook kiezen voor een van onze vuurkorven. Deze doen het trouwens ook erg goed in het najaar of de winter. Bijvoorbeeld om aan het eind van een mooie najaarsdag nog even in de tuin na te genieten met een kop warme chocomelk. En wie niet van haarden of korven houdt, kan eens kijken bij onze metalen vuurschalen. Erg leuk om in kachel, korven of vuurschalen een geen hout te stoken maar een paraffine vuurpotje te plaatsen. Warmte en sfeer maar geen rommel en as. Deze schalen zijn dus gevuld met stro en paraffine kaarsvet, die als die wordt aangestoken, brandt als een fakkel.

Snel en eenvoudig online te bestellen

Neem rustig een kijkje bij ons assortiment 'Tuin- en buitenkachels' en plaats vandaag voor 19.00 uur nog je bestelling. Je ontvangt de producten dan de volgende dag al in huis. Kaarsen en Fakkels levert ook in België. Daarvoor gelden dezelfde leveringsvoorwaarden.