Vuurschalen

Vuurschalen

De stalen vuurschalen van Kaarsen en Fakkels, die moet je gewoon in je tuin hebben staan. Zodra je het hout op deze schitterende vuurschalen aansteekt, krijg je het warm van binnen. Een behaaglijk gevoel en gezelligheid in één. Kaarsenfakkels.nl zorgt dat je deze mooie vuurschalen voordelig online kan bestellen.

In een vuurkorf of op de grond

Hoewel je vuurschalen vooral op een terras ziet staan of in de buurt van een loungehoek naast een tafeltje of rondom stevige buitenstoelen, kun je de vuurschalen ook in een vuurkorf of een buitenkachel neerzetten. Het voordeel daarvan is dat je er iets minder omkijk naar hebt, want je weet dan zeker dat de vuurschaal stevig staat. Bovendien geeft de inhoud zoveel warmte af, dat je er niet eens echt bij in de buurt hoeft te staan. De terracotta vuurpot die Kaarsen en Fakkels verkoopt is gevuld met stro en paraffine kaarsvet die, als je 'm aansteekt, net op een grote fakkel lijkt. Wil je liever een mooi vormgegeven en robuust zwart metalen vuurschaal, kies dan voor de ronde vuurschaal met vonkvanger.

Bestel met een klik online

De vuurschalen zijn makkelijk online te bestellen vanuit België of Nederland. Doe je dat vandaag voor 19.00 uur dan heb je morgen je bestelling al in huis. Zelfs als je in België woont. De levertijden voor Nederland en België zijn namelijk hetzelfde.