Candellana korting

Candellana korting

Nu 60% korting op alle design- en cadeau kaarsen van Candellana. Premium kaarsen zijn luxe gelakte design figuurkaarsen en chic interieurkaarsen. Ook 60% korting op de robuust gelakte betonnen bloempotten.

 

Design en cadeakaarsen: Schitterende en bijzondere kaarsen die het interieur in een keer een andere "look" geven. Dus mooi voor jezelf maar uiteraard ook héél erg geschikt als luxueuze cadeau.

Luxe kaarsen

Kaarsen zijn er in verschillende vormen en kleuren, ons assortiment bevat zowel dinerkaarsen, als stompkaarsen maar ook luxe kaarsen die een echte blikvanger zullen zijn in je interieur en geven je een luxe gevoel. De luxe kaarsen zijn gemaakt van de beste grondstoffen en branden mooi op. Over het algemeen zijn de meeste kaarsen rond, maar bij ons kun je ook vierkante kaarsen kopen in de kleuren wit, ivoor en rood en in verschillende formaten en branduren. De luxe kaarsen zijn echt een aanwinst voor je interieur, zonder geur en geurkaarsen.

Design kaarsen

Ons assortiment design kaarsen bestaat uit de Candellana figuurkaarsen, Candellana betonkaarsen en vierkante kaarsen. Stuk voor stuk mooie design kaarsen die mooi in uw interieur staan of origineel zijn om aan iemand cadeau te geven. Al onze design kaarsen zijn een keer iets anders en zijn een mooie toevoeging aan uw interieur. Zo hebben we tijdloze design kaarsen zoals onze vierkante kaarsen, maar ook design kaarsen volgens de laatste trends en in coole designs.

Cadeau kaarsen

Onze luxe kaarsen zijn erg leuk om voor jezelf te kopen en in je interieur te zetten, maar ze zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Zo hebben we voor iedere moment de juiste kaars om cadeau te kunnen doen, al wil je iemand succes wensen of als iemand helemaal gek is van bijvoorbeeld honden. Maar we hebben ook verschillende cadeau kaarsen als je iemand een hart onder de riem wil steken. Voor ieder moment en voor iedereen hebben we een mooie kaars cadeau.

Candellana sierkaarsen en figuurkaarsen online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Candellana figuurkaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en figuurkaarsen