Tuinfakkel kaarsen

Tuinfakkel kaarsen

Het voordeel van deze gezellige fleurige en kleurige fakkelkaarsen, in de volksmond ook wel tuinkaars op stokje genoemd, is dat ze snel aan te steken zijn. De fakkelkaarsen hebben een dikkere lont dan normale kaarsen waardoor ze bij wat wind niet zomaar uit gaan. Het stevig houten stokje kan je gemakkelijk direct in het gras steken. Kaarsenfakkels.nl heeft een ruim assortiment van deze rustiek tuinfakkels, goedkoop met staffel voor je online staan. Klik op het product en zie op de product detailpagina hoeveel extra voordeel er nog meer te halen valt

Voor onverwachte momenten

De fakkelkaarsen zijn handig op te bergen en dus ideaal voor onverwachte momenten zoals spontane buitenfeestjes met bijvoorbeeld de vuurkorf en bbq aan of gewoon als sfeermaker tijdens een zwoele zomeravond met een koud glas wijn in je hand. Ze zijn een goed alternatief voor tuinfakkels, want voor deze fakkelkaarsen heb je geen fakkelolie nodig. Ze zijn dus direct buiten bruikbaar. De dikke lont zorgt voor een mooie stevige vlam die niet zomaar uit gaat, mocht er een wind opsteken.

Neutrale en gekleurde vlammen

We hebben verschillende soorten fakkelkaarsen in diverse kleuren en afmetingen. Maak een keuze afhankelijk van in welke mood je bent. Kies bijvoorbeeld rood of fuchsia als je in een romantische bui bent. Of mix verschillende kleuren als je in een vrolijke bui bent. Met deze handige fakkelkaarsen kun je elk feestje in een bepaalde sfeer of kleur aankleden. Belgen kunnen bijvoorbeeld alleen maar rode fakkels bestellen voor een 'Rode Duivels-tuinfeest' en Nederlanders oranje voor een 'Oranje-feestje'.

Grootverpakking

En hoe meer fakkels je brandt, hoe sfeervoller je tuin wordt. Bestel je bovendien een grootverpakking, dan ben je nog voordeliger uit. Vandaag voor 19.00 uur besteld dan morgen al in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh