Beton buitenkaars refills

Beton buitenkaars refills

Bij de mooie beton buitenkaarsen bestel je natuurlijk direct een paar refills zodat je de hele zomer sfeervol doorkomt

 

Toch net even zo handig. Daarbij maakt het niet uit of je in België of Nederland woont, want Kaarsen en Fakkels levert haar sfeervolle producten in beide landen snel uit. De na vullingen in blikken bakje of in aluminiumkuipjes kan je natuurlijk ook gewoon los gebruiken dus ook normaal in tuin of terras bruikbaar als je geen in beton gegoten buitenkaars hebt aangeschaft.

Kleuren voor alle seizoenen

De speciale na vullingen zitten in trendy zilverkleurige blikjes of in de meer bekende zilverkleurige aluminiumfolie schalen en hebben mooie kleuren speciaal voor in de zomer of voor in de winteravond. Fuchsia is natuurlijk meer een zomerkleurtje waarbij rood juist meer tijdens de winter gebruik zal worden. Je kunt de brandbare was eindeloos combineren met eender welke beton buitenkaarsen. Zo kun je de kaarsen perfect aanpassen op de kleur van je tuin, het tuinmeubilair, het thema van je feest of zelfs op je humeur. De ene dag ben je misschien in een erg romantische bui, terwijl je de volgende dag dan natuurlijk in een happy mood bent.

Navullingen zonder buitenkaarsen

We hebben in totaal zeven verschillende kleuren: cyaan blauw, fuchsia, mango oranje, kiwi groen, zonnebloem geel, maagdelijk wit en citronella geel. De navullingen zijn overigens ook gewoon los te gebruiken als buitenkaars. Je kunt ze gewoon met blikje of schaaltje in je tuin naast de vuurkorf of op de terrastafel plaatsen. Daarvoor worden ze overigens dan ook altijd erg vaak voor gebruikt. Je zorgt natuurlijk altijd dat er geen brandbare objecten onder of in de buurt staan.

Gegarandeerd brandplezier

De buitenkaarsen hebben een dikkere lont dan normale kaarsen. Daardoor branden ze lekker door en heb je extra veel brandplezier. Zelfs als het lichtjes gaat waaien, blijven de kaarsen zonder probleem branden. Door de dikkere lont geven de buitenkaarsen ook meer sfeerlicht.

Extra voordeel met grootverpakking

Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel. Bovendien weet je dan zeker dat je altijd genoeg sfeerkaarsen in huis hebt voor een gezellig avondje tuinen. Vandaag voor 20.00 uur besteld dan morgen al bij je in huis.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen