Beton buitenkaarsen

Beton buitenkaarsen

Bij Kaarsenfakkels.nl hebben we trendy ronde en vierkante beton buitenkaarsen met daarin zomers gekleurde wax

 

De buitenkaarsen zijn naast echte sfeermakers, ook absoluut een waardevolle aankleding voor je tuin, serre, terras of op de camping. Ze zijn zelfs geschikt voor in huis. Al met al een populaire trendy en qua gewicht zware buitenkaars die ook veel bij bruiloften en andere grote evenementen wordt gebruikt.

Een prachtig schouwspel

Door het lichtgrijze van het beton en de uitsparingen krijg je een prachtig schouwspel als de betonnen tuinkaarsen branden. Bovendien geven ze zo'n 20 uur brandplezier. En als de wax is opgebrand, kun je ze zo weer vullen met de fleurig gekleurde refills. We hebben verschillende kleuren wax, zodat je de buitenkaarsen perfect kunt afstemmen op het thema van je feest, barbecue of tuinstuk. En heb je in de zomer last van muggen? Koop dan citronella refills in blik of in een schaal van aluminiumfolie en plaats die erin. Dus maak het gezellig, steek alvast de terrashaard en de beton tuinkaarsen aan en start met genieten van een welverdiend sfeervol avondje. 

Beton buitenkaars

De populaire set buitenkaarsen zijn in stevig grijs betonhouden gegoten. Ze wegen ongeveer 2 kilo en zorgen voor sfeervolle avonden. Op tafel of langs het looppad, de beton buitenkaarsen bieden verschillende mogelijkheden. Als de beton buitenkaars opgebrand is kun je ze gemakkelijk weer vullen met onze refill.

Koop een grootverpakking

Een grootverpakking is extra voordelig en zeker de moeite waard om te overwegen bij het geheel nieuw aankleden van de buiten leefomgeving. Bovendien weet je dan zeker dat je altijd buitenkaarsen in huis hebt voor die spontane relaxavondjes, bbq's of tuinfeestjes. Vandaag voor 20.00 uur besteld dan morgen al in huis.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 648 beoordelingen