Beton buitenkaarsen

Beton buitenkaarsen

Bij Kaarsenfakkels.nl hebben we trendy ronde en vierkante beton buitenkaarsen met daarin zomers gekleurde wax. De buitenkaarsen zijn naast echte sfeermakers, ook absoluut een waardevolle aankleding voor je tuin, serre, terras of op de camping. Ze zijn zelfs geschikt voor in huis. En of je nu in België woont, in Nederland of net op de grens, dat maakt niet uit. We leveren in beide landen onze vlammende sfeerproducten uit. Al met al een populaire trendy en qua gewicht zware buitenkaars die ook veel bij bruiloften en andere grote evenementen wordt gebruikt

Een prachtig schouwspel

Door het lichtgrijze van het beton en de uitsparingen krijg je een prachtig schouwspel als de tuinkaarsen branden. Bovendien geven ze zo'n 20 uur brandplezier. En als de wax is opgebrand, kun je ze zo weer vullen met de fleurig gekleurde refills. We hebben verschillende kleuren wax, zodat je de buitenkaarsen perfect kunt afstemmen op het thema van je feest, barbecue of tuinstuk. En heb je in de zomer last van muggen? Koop dan citronella refills in blik of in een schaal van aluminiumfolie en plaats die erin. Dus maak het gezellig, steek alvast de terrashaard en de beton tuinkaarsen aan en start met genieten van een welverdiend sfeervol avondje. 

Koop een grootverpakking

Een grootverpakking is extra voordelig en zeker de moeite waard om te overwegen bij het geheel nieuw aankleden van de buiten leefomgeving. Bovendien weet je dan zeker dat je altijd buitenkaarsen in huis hebt voor die spontane relaxavondjes, bbq's of tuinfeestjes. Vandaag voor 19.00 uur besteld dan morgen al in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 340 beoordelingen