Terracotta vlamschalen

Terracotta vlamschalen

De vlamschalen van Kaarsenfakkels.nl van rood-bruin terracotta met daarin paraffine en stro er doorheen gemixt, ook wel vuurpotjes genoemd, zijn echte mega vlamschalen. Bij deze schalen brandt namelijk daadwerkelijk de hele bovenzijde van de schaal, waardoor je uiteindelijk altijd een grote licht- en warmte gevende vlam krijgt. Net zo'n beetje als bij een haardvuur. De witte terracotta Bolsius vlamschalen met trendy gekleurd paraffine branden net zoals kaarsen maar dan met een dikkere lont wat een stevige grote vlam geeft speciaal voor buitenhuis gebruik. Klik op het product en zie op de product detailpagina hoeveel extra staffel voordeel er nog meer te halen valt

Voor in je tuin of op de camping

De vuurpotjes in bruin terracotta geven veel ambiance en hitte af, ze zijn daarom ook echte sfeermakers voor Belgische en Nederlandse tuinen. En dat al in tien minuten nadat je de lont in brand steekt. Hoewel je de schalen op niet brandbare ondergrond kunt plaatsen, raden wij je aan de vlamschalen in een vuurkorf, vuurschaal of terraskachel te plaatsen. Je kunt de vlamschalen overal buitenshuis gebruiken zoals in je tuin, op de camping of balkon en terras. Het jaargetijde maakt niet uit want deze potjes branden net zo sfeervol in de zomer als in de winter. Ze zijn erg gebruiksvriendelijk en het beste alternatief voor de Zweedse fakkels. De vlamschalen in wit terracotta zijn meer lichtpunten en sfeermakers en dus geen warmtebrengers zoals de vuurpotjes. Het zijn echte tuinkaarsen.

Extra voordeel met grootverpakking

Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel. Ook weet je dan zeker dat je altijd iets in huis hebt om het gezellig te maken in je tuin. Vandaag voor 19.00 uur besteld dan morgen al bij je in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh