Vuurkorven

Vuurkorven

Met de vuurkorven van Kaarsen en Fakkels creëer je echt een bijzondere sfeer in je tuin. Doordat de vuurkorf open is kun je optimaal genieten van de brandende houtblokken en de dansende vlammen. Natuurlijk voordelig online te bestellen bij Kaarsenfakkels.nl

Op en top gezelligheid

Het grote voordeel van de vuurkorven is dat je er makkelijk in een grote kring omheen kunt zitten terwijl je samen met vrienden geniet van een goed glas wijn, een biertje of een glas frisdrank. Je kunt iedereen zien en je gesprekspartner recht in de ogen aankijken als die tegenover je zit. Wel zo prettig toch? Daarom wordt de vuurkorf ook regelmatig gebruikt bij themafeesten als oud en nieuw of kerst. Juist omdat de vuurkorven veel warmte afgeven en een bepaalde sfeer creëren. Waar ze ook vaak voor gebruikt worden is na een georganiseerde stevige winterwanteling of een Kerstmarkt. Want wat is er nou lekkerder om je koude handen op te warmen bij de vuurkorf, eventueel met een warm glaasje glühwein of chocomelk.

Barbecueën en marshmallow maken

Maar ook in de zomer biedt de vuurkorf op en top plezier. Je kunt de korf immers ook gebruiken als barbecue. Hoewel het rooster niet zo heel groot is, kun je er toch een lekker stukje vlees op leggen. Of marshmallows als toetje. Vooral kinderen vinden dit erg leuk om te doen. En het is vrij makkelijk, omdat de korf open is en iedereen er eenvoudig omheen kan staan.

Kenmerken van de vuurkorf

We hebben drie verschillende soorten vuurkorven in robuust zwart, variërend van 58 cm tot 1,30 meter hoog. Zorg dat je bij de vuurkorf van 58 cm hoog een asvanger hebt. Het voordeel daarvan is dat de resten van de vuurkorf netjes worden opgevangen in een schaal die je onder de korf vandaan kunt halen. De haardafval kun je dan zo in de groene bak van je kliko gooien. Wil je eens wat lekker braden of barbecueën zorg dan dat er een vleesrooster bij de vuurkorf zit. De terrashaard is enkel geschikt als vuurkorf en niet als barbecue.

Makkelijk online te bestellen

Je plaatst je bestelling eenvoudig online. Doe je dat vandaag nog voor 19.00 uur dan kun je morgen al genieten van je nieuwe aanwinst en de eerste barbecue organiseren. Dat geldt zowel voor bestellingen uit België als Nederland. De levertijden zijn nagenoeg hetzelfde.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 327 beoordelingenvia KiyOh