Grafkaarsen en graflichten

Een grafkaars is een mooi symbool om uw dierbare te herdenken en te eren. Ons assortiment bevat verschillende grafkaarsen en graflichten. Onze grafkaarsen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals graflichten in kunststof houders maar ook grafkaarsen in glazen houders. Bekijk hieronder de verschillende categorie├źn grafkaarsen en graflichten.

Grafkaarsen

Grafkaarsen geven een warme uitstraling in donkere tijden. Grafkaarsen worden voornamelijk geplaatst in een graflantaarn of net zoals onze graflichten zitten de kaarsen in een houder. Dit voorkomt dat de grafkaars meteen uit- of omwaait, ook is een grafkaars in een houder een stuk veiliger. Daarnaast bijna alle graflichten in ons assortiment geschikt om in de regen neer te zetten. Onze grafkaarsen zijn in het wit en in het rood verkrijgbaar en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verschillende branduren.

Graflichten

De Bolsius graflichten branden stabiel en schoon. Met de graflichten van onder andere Bolsius kun je je dierbaren eerbiedig herdenken. De witte graflichten met deksel staan symbool voor het eeuwige leven. De graflichten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen. Ook roeten de graflichten niet en zijn ze speciaal gemaakt om te plaatsen bij een graf of bij een urn, maar zijn ze ook geschikt voor een herdenkingsavond. 

totaal 90% tevreden klanten op basis van 376 beoordelingenvia KiyOh