Kaars in transparante houder 64/52 bedrukken met je logo, foto, afbeelding of tekst. Levertijd circa 4 weken / Min. 100 stuks / Stukprijs is

Beschikbaarheid: MTO Product

€ 3,99
€ 3,99
  • Koop 250 voor € 3,29 per stuk. en bespaar 18%
  • Koop 500 voor € 2,79 per stuk. en bespaar 31%
  • Koop 1000 voor € 2,19 per stuk. en bespaar 46%

Toegestane bestandstypes: .jpg .png .doc .pdf .jpeg .jpe .ai

* Verplichte velden

Productinformatie

Lees eerst onderstaande over, hoe wij samen te werk gaan:

1. Check of je de kaars gekozen hebt

2. Plaats het bestand ( bij voorkeur png, jpg, pdf, ai in hoge resolutie )

3. Geef de hoeveelheid van de te bedrukken kaarsen aan, minimum aantal is 100

4. Klik op de button "winkelwagen" en maak de bestelling rond.

Is er een foutmelding neem dan even contact met ons op, dan lossen wij dat samen met je op.

De levertijd is na betaling, goedkeur van de sample kaars en bij juist aangeleverde bestanden, circa 4 weken.

Bij aantallen meer dan 500 stuks informeren wij je na de bestelling over de verwachte levertijd.

Wij sturen je altijd eerst een bedrukte proefkaars op á € 49,99. Bij goedkeur is deze kaars kosteloos en zullen bij starten met de productie van alle bestelde kaarsen. 

Wacht, zeker in het najaar, niet te lang met bestellen. Omdat wij vakwerk leveren is onze capaciteit beperkt, het is daarom verstandig om grote opdrachten in te plannen. Op die manier zijn er voor beide partijen geen verrassingen.

Waarom bedrukte kaarsen in doorzichtige houders bij Kaarsenfakkels.nl kopen?

De belangrijkste reden om bij Kaarsenfakkels je refill kaarsen te laten bedrukken is dat wij doen geen concessies aan de bedrukking en aan de kwaliteit van de kaars! Alle afbeeldingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en prachtig van kleur. Zo ook de refill kaars die van Bolsius kwaliteit of vergelijkbaar is.

Product omschrijving bedrukte stompkaars 64/52 met 30 branduren

Nederlandse kwaliteit ronde cilindrische kaarsen met een hoogte van 64 mm (6,4 cm) en een diameter van 52 mm (5,2 cm) mooi en snel online laten bedrukken bij de specialistische kaarsendrukkerij Kaars en Fakkels. De kaars wordt voorzien van een hoogwaardige kaarsen transfer (= speciale sticker voor op kaarsen die door een bijzondere vacuumtechniek op de houder van de kaars geplakt blijft zitten) waarop de afbeelding krasbestendig is aangebracht. Deze, voor je gepersonaliseerde kaars 64/52, heeft een brandduur van maar liefst 30 uur. Het leuke van deze bedrukte refill is dat wanneer de kaars op is je in de bedrukte houder een theelicht kan plaatsen zodat het ook nog herbruikbaar is. Of je nu voor een kerkelijke organisatie, winkelvereniging, bedrijf of voor jezelf als particulier kaarsen moet laten bedrukken wij zorgen voor een zorgeloze levering. Van prachtige 1 kleur bedrukking tot aan foto kleuren bedrukking: wij doen het al jaren correct uitgevoerd in ons kaarsenatelier.

Kaarsen worden bedrukt voor uiteenlopende redenen. Zo zou een uitvaartorganisatie als promotie, bedrukte rouwkaarsen mee kunnen geven aan de rouwende families als een hart onder de riem. Of een kerkelijke organisatie kan tijdens een viering een mooie bedrukte kaars met boodschap geven aan de kerkgangers. Een musea zou het juist kunnen weggeven ter promotie of na deelname van een expositie. Of je nu een kleine oplage bedrukte kaarsen wilt hebben of een grote oplage voor een evenement? Zorg in ieder geval voor een duidelijke afbeelding in hoge resolutie en wij maken er dan een schitterende kaars van. 

Ga verstandig met bedrukte kaarsen om

Ook voor bedrukte kaarsen in transparante pvc houders geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden waaronder dat je een brandende kaars altijd in het zicht moet blijven houden, niet met een brandende kaars gaat lopen en deze niet in de buurt van brandbare objecten plaatst. Zorg altijd voor een stabiele ondergrond met brandvaste kaarsenhouder en laat geen kinderen of huisdieren bij in de buurt van een brandende kaars komen.

Specificaties

Branduren 30 uur
Merk Bolsius
Kleur Transparant
Hoogte 64 mm
Diameter 52 mm