Kaarsen bedrukken & maken

Kaarsen bedrukken & maken

Sfeervolle producten zoals kaarsen, waxinelichtjes, maxi theelichten, theelichtjes of wijnflessen... Bij Kaarsenfakkels.nl kun je in principe alles laten bedrukken. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van witte, ivoor of gekleurde stomp- en rustiek kaarsen, grote en kleine waxinelichtjes of wijnflessen. Dit alles wordt ambachtelijk voor je vervaardigd in ons eigen atelier. Ook voor het laten maken van je eigen promotionele kaarsen of beton objecten kan je bij ons terecht.

Van gedenkwaardige foto op een kaars tot chic bedrukte flessen met wijn

Een mooie foto gedenkwaardig op een stompkaars als iemand is overleden of juist feestelijk bij een jubileum en verjaardag, waxinelichtjes laten bedrukken met een bedankt tekst als aandenken en bedankje voor gasten op je bruiloft of voor het doopfeest van je zoon of dochter, Huwelijkskaars, flesje wijn met tekst of bedrijfslogo.. Niks ons te gek. We bedrukken van fotokaars tot logo waxinelicht en van chic tinnen etiketten op 3/4 liter fles Merlot wijn tot zeefdruk op een 1/4 liter Prosecco.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kaarsen bedrukken en meer

Hoe gaan wij te werk? Gewoon het gewenste product kiezen en upload ons je tekst en/of foto en wij maken er iets moois en bijzonders van. Heb je zelf geen inspiratie, dan kunnen wij zelf ook iets voor je ontwerpen. Uiteraard overleggen wij altijd eerst met je, als er iets voor ons niet duidelijk is of dat bijvoorbeeld de afbeelding niet voldoet, voordat we definitief iets voor je gaan drukken. Wij bedrukken onze sfeerproducten en relatiegeschenken zowel voor particulieren als bedrijven. Door de duidelijke staffelprijzen weet je precies waar je aan toe bent. Voor sommige producten, zoals de chique wijnflessen met zilverkleurig metaal tinlabels of je eigen custom made kaarsen, vragen we je altijd een offerte op te vragen, omdat dit echt specifiek maatwerk is met legio mogelijkheden. Bij aantallen die een stuk boven de aangegeven staffels liggen adviseren wij je ook een offerte opvragen.

Gepersonaliseerd en toch een snelle levering

Onze schitterende bedrukte producten komen rechtstreeks uit ons eigen atelier. Hierdoor kunnen wij onze online prijzen laag houden en kunnen wij je bestelling snel aanleveren in zowel Nederland als in België. Bij alle te bedrukken producten staat een levertijd indicatie. Zo zal een foto op kaars een levertijd van 1 tot 3 werkdagen hebben, indien de juiste bestanden zijn aangeleverd. De levertijd is daarnaast ook afhankelijk van de hoeveelheid en de complexiteit van de bedrukking. Doe online inspiratie op, bel en mail ons of bestel meteen je producten online. Is er een "spoedje" bel ons dan even. Wellicht kunnen wij wat nog "snel" voor je regelen.