Bedruk kaarsen in houder

Bedruk kaarsen in houder

Kaarsenfakkels.nl is niet alleen gespecialiseerd in het bedrukken van kaarsen. We zijn ook specialist in het bedrukken van de transparant kunststof relight houders en de doorzichtig glazenhouders met kaars erin. Op deze doorzichtige houders kunnen wij bijvoorbeeld een bedrijfslogo bedrukken, een pakkende tekst of een afbeelding. Leuk en handig om direct weg te geven omdat het op zich al een cadeautje is en herbruikbaar. Deze mooie producten zijn ook eenvoudig online te bestellen voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Klik onderstaand op de gewenste kaarsafmeting, kies eventueel de kleur, voeg je bestand toe en het te bedrukken aantal - > Plaats de bestelling. Bij aantallen groter dan 100 stuks is het verstandig om een offerte aan te vragen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ideaal als herinnering of bedankje

Dit soort kaarsen met bedrukte doorzichtige houders zijn de ideale kaars om te gebruiken als herinnering aan een vormsel, een communie of een doopfeest. Maar ook als bedankje aan gasten van een bruiloft bijvoorbeeld of als cadeautje aan genodigden bij een babyshower. Of wat te denken als een aardigheidje aan de bezoekers van je winkel want deze kaarsen geef je makkelijk over de toonbank mee met je reclame en bedankje of "kerst" groet erop. Natuurlijk staan de glazenkaarsen ook prachtig op het horeca terras. Als ze op zijn kan je er altijd nog theelichtjes in plaatsen dus een bedrukt product voor het leven.

Veel voordelen

De bedrukte kaarsen in doorzichtige plastic houders worden ook wel relights genoemd. Ze hebben veel voordelen: je kunt ze direct op tafel plaatsen, ze zijn handzaam een eenvoudig zelf te verpakken met cellofaan en strik. Daarnaast is het ook een blijvende herinnering, want als de kaars op is dan was je de houder met warm water uit en plaats je er een theelichtje in. Op die manier is de houder eindeloos te gebruiken voor andere doeleinden. Dit geldt natuurlijk ook voor de kaarsen in glas die ook wel star-lights en bright-lights worden genoemd.

Direct bestelbaar

Deze handige gifts zijn verkrijgbaar met full colour of enkel kleur afbeelding zoals zwart-wit. De werkwijze is eenvoudig: maak een keuze uit onderstaande hoeveelheden en stuur ons een bestand in hoge resolutie. Wij regelen de rest op een professionele manier. De door ons vervaardigde bedrukte kaarsen kunnen zowel vanuit België als Nederland besteld worden. Ook voor bedrukte kaarsenhouders met kaars geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden.