Bedruk 'n ronde kaars

Wil je ronde cilindrische stompkaarsen gepersonaliseerd met een transfer laten bedrukken met pakkende tekst, je foto of een logo van je bedrijf / organisatie? Dat is heel eenvoudig te realiseren. Kaarsendrukkerij Kaarsenfakkel.nl is namelijk gespecialiseerd in het bedrukken en vervaardigen van je persoonlijke kaars in ons eigen kaarsenatelier. Of het nu is om weg te geven op een braderie als winkeliersvereniging, als cadeau bij een verjaardag, communie, als rouwkaars bij een begrafenis, voor bij je trouwfeest als bedankje of huwelijkskaars, wij regelen het allemaal vlotjes voor je.

Klik onderstaand op de gewenste kaarsafmeting, kies de kleur ivoor of wit, voeg je bestand toe en het te bedrukken aantal - > Plaats de bestelling. Bij aantallen groter dan 100 stuks is het verstandig om een offerte aan te vragen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van give-aways tot herdenkingskaarsen

De cilindrische stompkaars is een ideaal promotioneel product voor bedrijven of verenigingen omdat je alles duidelijk op kan drukken. En ze zijn handig om te overhandigen. Dat kan al vanaf slechts één kaars, geheel naar jouw wensen. Met een foto, een bijzondere tekst of een logo in één kleur, zwart-wit of full colour. Overigens zijn het niet alleen bedrijven, kerken, kloosters, abdijen, parochies of verenigingen die bedrukte kaarsen gebruiken. De bedrukte kaarsen worden ook gebruikt voor particulieren doeleinden, bijvoorbeeld om iemand te bedanken, om iemand te feliciteren met een geboorte, huwelijk, verhuizing, een verjaardag, een jubileum of als herinnering aan een evenement of als herdenking aan een overleden dierbare.

Online bestellen vanuit België of Nederland

Of je nu in België of Nederland woont, maak simpelweg een keuze uit een van onderstaande modellen en wij maken voor jou de perfecte custom made kaarsen met een perfecte opdruk. De werkwijze is eenvoudig: maak een keuze uit onderstaande hoeveelheden en stuur ons een bestand in hoge resolutie. Wij regelen professioneel de rest. Overigens zijn alle afbeeldingen voorzien van een krasbestendige laag dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de afbeelding zal beschadigen tijdens transport of bij het vastpakken en verplaatsen ervan. Ook voor bedrukte kaarsen geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden.