Beton tuinkaarsen

Beton tuinkaarsen

Met de moderne ronde en vierkante beton gegoten buitenkaarsen met zomers gekleurde wax erin, haal je echt iets bijzonders in huis. De in cement gegoten vorm is erg robuust en zwaar en de combinatie tussen deze grijze buitenkaarshouder en de feitelijke gekleurde buitenkaars is schitterend. Bij Kaarsenfakkels.nl vind je exclusief deze betonkaarsen inclusief de tuinkaars er al in. Handig navulbaar met de citronella kaarsen in blik of kaarsen in aluminium refills die je ook op onze website kan vinden.

Sfeermakers

De buitenkaarsen zijn, naast echte sfeermakers, zeer zeker ook een waardevolle aankleding voor je tuin, serre, terras of andere buiten leefomgeving zoals de camping. En door de lichtgrijze betonnen uitsparingen krijg je een prachtig schouwspel, zeker als de kaarsen vlak bij een muur staan. De schaduwen van de vlammen op de muur spreken tot de verbeelding.

Navulbaar met fleurige refills

Aan de gezelligheid in je tuin komt voorlopig geen einde, want de buitenkaarsen hebben een brandtijd van zo'n 20 uur. Daarna zijn ze navulbaar met de fleurige refills. Zo kun je je buitenkaars eenvoudig aanpassen aan het thema van je tuinfeest of aan bijvoorbeeld de kleuren in je tuin. Bovendien kun je ook nog kiezen tussen ronde of vierkante buitenkaarsen, al naargelang je eigen smaak of de rest van de inrichting van de tuin. Met deze duurzame betonnen buitenkaarsen heb je in ieder geval iets moois in handen en staan ze garant voor jarenlang plezier. Heb je liever geen muggen in de buurt die je eetlust verpesten of continu rondzoemen langs je oren, kies dan voor de gele citronella refills in blik of in een schaal van aluminiumfolie.

Extra voordeel als je een grootverpakking bestelt

Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en extra sfeer. Bovendien heb je altijd een gezellig licht bij de hand voor die onverwachte momenten. Want in Nederland en België weet je nooit wat voor weer het precies wordt, zelfs niet in de zomer. Maak vandaag voor 20.00 uur je bestelling rond, dan kun je de volgende dag al beginnen met de inrichting van je tuin en ben je zo goed als zomerproof.