Kaars gekleurde vlam

Kaars gekleurde vlam

Wil je echt iets bijzonders? Bestel dan een set dinerkaarsen met een gekleurde vlam. Kaarsenfakkels.nl is gespecialiseerd in gekleurde vlam kaarsen, theelichten en fakkels waardoor je bij ons dan ook online het grootste assortiment aan gekleurde vlam kaarsen zult vinden, uiteraard gunstig geprijsd.

.

In rood, oranje of groen

De tafel- of dinerkaarsen met gekleurde vlam zijn te bestellen met rode, oranje en groene vlammen. Ideaal om bij een themafeestje te gebruiken dus. Denk aan een oranje voetbalfeest of een romantische 'rode' avond. Uiteraard zijn de gekleurde vlammen ook leuk om weg te geven als trendy cadeautje. Er is keuze uit dinerkaarsen met gekleurde vlam waarbij alleen de vlam rood, oranje of groen is, maar je kunt ook kiezen voor een dinerkaars met een rood gekleurde vlam en een rode kaars. Ook de oranje en groene dinerkaars gekleurde vlam is verkrijgbaar met alleen een oranje of groene vlam of een geheel gekleurde kaars.

Prachtig lichtspel gekleurde vlam kaarsen

De kaarsen zijn gemaakt uit samengeperst zout, waardoor ze extra milieuvriendelijk zijn. Dat geeft ze tegelijkertijd een bijzondere look. Net brandende stenen. Het is extra mooi als je de kaarsen gebruikt in een vrij donkere ruimte. Daardoor komen de lichtpuntjes nog meer tot hun recht en zie je de vlammetjes nog beter. Wil je echt sfeer creëren, steek dan drie kaarsen in verschillende kleuren aan en geniet van het prachtige lichtspel.

Voordeel grootverpakking dinerkaarsen gekleurde vlam

Voor het plaatsen in kandelaars adviseren wij om gebruik te maken van aluminium dinerkaarsmanchetten, ook wel kaarsen-passingen of bobéches genoemd. Dit omdat de dinerkaarsen gekleurde vlam zo hard zijn als steen en je ze niet even met een mesje of aansteker passend kunt maken. Met deze kaarsen met gekleurde vlammen beleef je gegarandeerd Belgische en Nederlandse sfeeravondjes. En als je een grootverpakking bestelt, ben je extra voordelig uit. Bovendien weet je dan zeker dat je altijd licht in huis hebt, ook als er onverwachts bezoek langskomt. Voor 19.00 uur de volgende werkdag al geleverd.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 327 beoordelingenvia KiyOh