Dinerkaarsen

Dinerkaarsen

De diner- en kroon tafelkaarsen van onder andere de merken Bolsius en Gouda behoren al jaren tot de top als het gaat om kwaliteitskaarsen voor in kandelaars. De tafelkaarsen zijn geschikt om thuis te gebruiken, maar ook in horecazaken komen ze zeker tot hun recht door hun heldere en rustig brandende vlam. Kaarsenfakkels.nl heeft een diversiteit aan voordelig te bestellen dinerkaarsen voor je online staan

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ook te combineren met andere kaarsen

Tafelkaarsen zijn mooi, hebben een lange brandduur, branden perfect op en roeten niet. Een diner- of kroonkaars is een prima tafelkaars die je aansteekt voor een gezellig en zorgeloos dinertje met de familie of voor een romantisch etentje met je partner. Deze tafelkaarsen zijn dus zeker niet alleen te gebruiken bij bijzondere feestdagen als Kerst of Oud & Nieuw. Overigens zijn de kaarsen ook ideaal om te combineren met stompkaarsen of theelichtjes. Sowieso is een hoge kaars in een chique kandelaar op je tafel of dressoir een lust voor het oog en geeft de kroonkaars je interieur een stijlvolle uitstraling.

Gouda dinerkaarsen

Naast de Bolsius dinerkaarsen bevat ons assortiment ook Gouda dinerkaarsen. De Gouda dinerkaarsen staan bekend om de uitstekende brandkwaliteit. De kroonkaarsen van Gouda zijn uniek in haar soort. Dit is de enige kaars met een klokvormige top. Door deze vorm zijn de kroonkaarsen een goede aanvulling om de mooi gedekte tafel of het interieur. De Gouda dinerkaars kent zijn oorsprong in de Goudsche Kaarsen fabriek en worden al sinds 1858 gemaakt. Inmiddels worden de kaarsen gemaakt bij Bolsius Kaarsen in Schijndel.

Op en top sfeermakers

De tafelkaarsen worden zowel in België als Nederland veel gebruikt als sfeermaker bij gezellige diners en romantische onderonsjes. En als je een een grootverpakking bestelt, ben je extra voordelig uit. Bovendien weet je dan zeker dat je altijd sfeerpuntjes in huis hebt. Ook voor onverwachte momenten. Bestel je de tafelkaarsen voor 20.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis!

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen