Fairtrade palmolie kaarsen

Fairtrade palmolie kaarsen

Kaarsenfakkels.nl heeft ook oog voor duurzaamheid, mensenrechten en Fairtrade. Daarom vind je bij ons eerlijk geproduceerde en duurzame palmolie Fairtrade stompkaarsen, dinerkaarsen, waxinelichtjes en theelichtjes, rechtstreeks afkomstig van hardwerkende arbeiders uit Oost Java, Indonesië. De kaarsen hebben uitstekende brandeigenschappen. Ze branden volledig op, druipen of walmen niet en hebben een langere brandduur dan bijvoorbeeld paraffine kaarsen. Uiteraard koop je deze kaarsen tegen een voordelige prijs online bij ons.

Steun aan de arbeiders in Oost Java

Met de aankoop van onze Fairtrade kaarsen, gemaakt van palmolie, steun je de arbeiders in Oost Java, Indonesië waar de kaarsen worden gemaakt. Doordat deze kaarsen wat duurder zijn draag je een steentje bij aan de werkgelegenheid en de welvaart van de arbeiders en zorgt voor een eerlijke boterham voor de mensen die werken in de kaarsenmakerij. Met het geld kunnen zijn goed voor hun gezin zorgen en zorgen voor een betere toekomst. Dus een mooi sfeerlicht in huis wat je brand met een extra goed gevoel dat maakt de avond pas helemaal af.

Fair Trade Original ( FTO )

De kaarsen die gemaakt worden van palmolie, worden geïmporteerd door Fair Trade Original ( F.T.O. ) en komen onder deze merknaam op de Nederlandse markt. Je hebt de keuze uit ivoorkleurige of witte stompkaarsen in diverse maten, witte dinerkaarsen ( setje van 3 stuks ), of palmolie hartjes kaarsen in wit, rood of grijs. De kaarsen zijn verpakt in milieuvriendelijk papier of karton. Ze zijn dus zeker ook erg leuk om cadeau te doen. Plaats voor 19.00 uur je bestelling online en ontvang de volgende dag de fair trade kaarsjes in huis. Dat geldt voor bestellingen vanuit Nederland en België.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh