Bolsius geurkaarsen

Je kent het wel: je hebt een feestje thuis, er wordt binnen gerookt en de volgende dag word je niet echt goed van de vieze geurtjes. Steek een aantal van de geurtheelichtjes of geurkaarsen aan - dat kan ook tijdens je feestje - en je hebt snel al nergens last meer van. Bovendien zien de geurkaarsen er trendy en stijlvol uit. Bij Kaarsenfakkels.nl vind je de meest gangbare en lekkere geurtjes van kaarsen online.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geuren uit de natuur

Het assortiment geurkaarsen van Bolsius is geheel vernieuwd en uitgebreid met Bolsius Aromatic. Deze Aromatic-lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke geuren uit zuivere ingrediënten, die variëren van bloemen tot fruitgeuren. Het zijn aangenaam geurende rustieke stompkaarsen die je makkelijk aansteekt. De kaarsen zijn niet alleen bedoeld om je woonkamer op te frissen. Ze zijn ook geschikt om je kantoor, caravan, serre, slaapkamer of zelfs toilet heerlijk te laten ruiken. Naast Bolsius kan je hier ook geurkaarsen en waxinelichtjes van andere merken online terugvinden.

Lichtjes, sfeertje en geurtje: dat is 3 in 1

Bolsius geurkaarsen: een perfecte combinatie van sfeervolle lichtbron en heerlijke geuren. Bestel een grote verpakking voor nog meer voordeel en sfeer in je Belgische of Nederlandse interieur. Voor 19.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 327 beoordelingenvia KiyOh