Geurende theelichten

Bolsius geurtheelichten en waxinelichtjes, groot en klein, mini of maxi, zijn een genot voor ogen en neus

 

Geurtheelichtjes zijn er ook voor de ogen want niet alleen ruiken ze lekker, ook zien ze er nog kleurig en trendy uit. Dus wil je het interieur opfleuren en ook nog eens relax lekker laten ruiken steek dan een aantal van de Bolsius maxi geurtheelichten aan. Bij Kaarsenfakkels.nl vind je de meest gangbare en lekkere geurtjes scherp geprijsd online

Geuren uit de natuur

Het assortiment geurwaxinelichtjes is geheel vernieuwd en uitgebreid met diverse nieuwe geuren en grote en kleine geurtheelichtjes. Deze Aromatic-lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke geuren uit zuivere ingrediënten, die variëren van bloemen tot fruitgeuren. Het zijn aangenaam geurende figuur kaarsen die je makkelijk aansteekt. De kaarsen zijn niet alleen bedoeld om je woonkamer op te frissen. Ze zijn ook geschikt om je kantoor, caravan, serre, slaapkamer of zelfs toilet heerlijk te laten ruiken.

Geur, kaarslicht en sfeer: dat is 3 in 1

Geurtheelichten: een perfecte combinatie van sfeervolle lichtbron en heerlijke geuren. Bestel een grote verpakking voor nog meer voordeel en sfeer in je Belgische of Nederlandse interieur. Voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.