Geurende theelichten

Bolsius geurtheelichten en waxinelichtjes zijn een genot voor ogen en neus

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Geurkaarsjes zijn er ook voor de ogen want niet alleen ruiken ze lekker, ook zien ze er nog kleurig en trendy uit. Dus wil je het interieur opfleuren en ook nog eens relax lekker laten ruiken steek dan een aantal van de Candellana geurkaarsen aan. Bij Kaarsenfakkels.nl vind je de meest gangbare en lekkere geurtjes scherp geprijsd online

Geuren uit de natuur

Het assortiment geurkaarsen van Candellana is geheel vernieuwd en uitgebreid met diverse vormen en glazen stolpen. Deze Aromatic-lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke geuren uit zuivere ingrediënten, die variëren van bloemen tot fruitgeuren. Het zijn aangenaam geurende figuur kaarsen die je makkelijk aansteekt. De kaarsen zijn niet alleen bedoeld om je woonkamer op te frissen. Ze zijn ook geschikt om je kantoor, caravan, serre, slaapkamer of zelfs toilet heerlijk te laten ruiken.

Lichtjes, sfeertje en geurtje: dat is 3 in 1

Candellana geurkaarsen: een perfecte combinatie van sfeervolle lichtbron en heerlijke geuren. Bestel een grote verpakking voor nog meer voordeel en sfeer in je Belgische of Nederlandse interieur. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.