Goa Paris geurkaarsen

Koop een van de Goa Paris geurkaarsen voor jezelf om je huis op te frissen of als mooi cadeau voor je vriendin, kerstmis, 5 & 6 december sinterklaas of bijvoorbeeld moederdag. Deze premium geurkaarsen zitten verpakt in een luxe doosje dat volledig is afgestemd op de kleur van de geurkaars.

Meerdere functies

De geurkaarsen van Goa Paris hebben een aantal voordelen. In de eerste plaats zijn ze ideaal om vieze geurtjes van bijvoorbeeld sigaretten, aangebrand vlees of kattenpis te verdrijven. Ten tweede prikkelen de kaarsjes je zintuigen. De geur is een lust voor je neus, de dansende vlammetjes hebben een hypnotiserende werking op je ogen, waardoor je als het ware in een soort roes raakt. Het laatste voordeel, en misschien voor velen wel een van de belangrijkste voordelen, is dat de glaasjes herbruikbaar zijn. Is de kaars opgebrand, dan kun je in het glaasje en andere geurkaars plaatsen of zelfs een bloemetje of een plantje. Was je het glaasje extra goed uit, dan kun je het zelfs gebruiken als borrelglaasje. 

Verfrissende geuren

Net zoals de roomsprays en de geurolie, zijn de kaarsen ook verkrijgbaar in meerdere geuren. Zo kun je kiezen uit Ambre Safran, Bergamote Tonka, Jasmin Ylang en Patchouli Cedrat. De kaarsen zijn 90 mm hoog en zijn goed voor zo'n 40 branduren. Doordat ze ook niet zo dik zijn (een diameter van 75 mm) kun je makkelijk meerdere kaarsen naast elkaar plaatsen. En als je ze niet aansteekt maar voor de sier gebruikt, dan kun je ook kleuren combineren.

Bestel eenvoudig online

Kies op onze website de geur van je keuze en plaats vandaag nog voor 19 uur je bestelling. De doosjes zijn zo klein dat je ze makkelijk kunt verstoppen in de kast, zodat je ruim vooraf je cadeau kunt bestellen. Dezelfde levervoorwaarden gelden ook voor klanten uit België. Ook daar leveren we je bestelling binnen 24 uur als je voor 19.00 uur je bestelling plaatst.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh