Stompkaarsen bedrukken

Stompkaarsen bedrukken

Het online drukken van kaarsen is onze specialiteit. Of het nu gaat om een vierkante kaarsen, rechthoekige kaarsen of ronde stompkaarsen.. In principe is alles mogelijk en bespreekbaar. Kaarsenfakkels.nl vervaardigd de bedrukte kaarsen voor je in eigen huis dus de beste kwaliteit kaarsen, de beste opdruk en een snelle levering.

Voor elke gelegenheid 

Heb je bijvoorbeeld een trouwfeest, communie of doopfeest en wil je een kaars meegeven als aandenken aan dit bijzondere feest? Of word je voetbalteam kampioen en wil je de spelers bedanken met een speciaal cadeau? Of misschien heb je een tekst die op je lijf geschreven is en wil je die op een kaars laten drukken? Ook bij minder prettige tijden zoals bij overlijden en herdenken maken wij de mooiste kaarsen. Het kan allemaal. Van persoonlijke foto tot logo en zelfs tekst, in grijstinten, zwart-wit of full colour. Bedrijven en "kerkelijke" organisaties die wat groter willen bestellen dat is geen probleem neem gewoon even contact met ons op en wij zorgen voor perfect bedrukte kaarsen met tekst en logo, geleverd op de gewenste datum en op de gewenste locatie.

Bespreek met ons je wensen

Heb je zelf geen geschikte foto of tekst, dan kunnen wij iets voor je ontwerpen. Bespreek met ons je wensen en wij helpen je graag om er een leuk, mooi en bijzonder cadeau van te maken. Voor jezelf of om weg te geven. Altijd zal je een prachtig resultaat ontvangen met een schitterende opdruk en een kaars met de beste brandeigenschappen.

Bestel op tijd

Wil je een kleine hoeveelheid kaarsen bestellen en weet je precies wat je wil? Dan kunnen we de kaarsen meestal binnen twee of drie dagen leveren. Voor grote hoeveelheden houden we zo'n tien werkdagen aan, afhankelijk van de wensen, de hoeveelheden en het seizoen. Kaarsen bedrukken is een precies werkje en wij gaan zeker bij grotere aantallen altijd eerst in overleg met je.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 648 beoordelingen