Wax windlichten bedrukken

Wie kent ze niet die schitterend en maagdelijk witte wax windlichten waar je simpel een kaarsje of theelicht in plaatst en die dan weer het lichtschijnsel prachtig en sereen weergeeft op de wax. Deze blijvend mooie windlichten kan je nu ook professional laten bedrukken bij Kaarsenfakkels. Een schitterend en blijvend cadeau, aandenken, interieur opsiering, promotie of relatiegeschenk met je eigen foto, tekst of bedrijfslogo. Klik onderstaand op de gewenste wax windlicht afmeting, voeg je bestand toe en het te bedrukken aantal - > Plaats de bestelling. Bij aantallen groter dan 50 stuks is het verstandig om een offerte aan te vragen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Blijvend, schitterend oplichtende kaars

Gebruik tot in de "eeuwigheid" door gewoon telkens een nieuw theelicht of kaarsje in de wax omhulsel te plaatsen. En als je er een relight kaars ( kaars in transparante cup ) in plaatst en je kiest voor een gekleurde cup dan zal de gekozen kleur oplichten op de wax. Je kan zo oneindig combineren en de sfeer kiezen die bij je interieur of stemming past. In de zomer bijvoorbeeld buiten op de terrastafel lime en fuchsia kleuren en bij de kerst dan weer een rode kleur. Standaard leveren wij er een gratis kaars in neutrale transparante cup bij. De witte wax van het windlicht zal je logo, tekst of foto extra mooi oplichten. Ook ideaal voor bar, hotel en restaurant die zo de nadruk op sfeer legt met subtiel wat promotie erbij. Of plaats ze bij een huwelijk op iedere gastentafel. Natuurlijk zijn deze wax windlichten ook zéér geschikt als graf- en herdenkingskaars om thuis of in het crematoria te branden, een blijvend aandenken aan een dierbare.

Plaats simpel online je te bedrukken kaars bestelling

Onze wijze van werken is hetzelfde als bij het bedrukken van stompkaarsen en/of theelichten. Mail ons je bestand in hoge resolutie en wij doen de rest. Heb je zelf geen foto of mooie tekst beschikbaar, dan kunnen wij met je meedenken en eventueel een ontwerp maken. Dat leggen we altijd eerst aan je voor, voordat we starten met het bedrukken van de wax windlichten. Bestellen kan vanuit België en Nederland. Voor beide landen gelden dezelfde leveringsvoorwaarden. Overigens zijn alle wax windlichtkaarsen voorzien van een krasbestendige laag dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de afbeelding zal beschadigen tijdens transport of bij het vastpakken en verplaatsen ervan. Ook voor bedrukte wax windlichten met kaars geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden. Levertijd 2 á 4 werkdagen

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen