Godslampolie kaarsen

Bent u op zoek naar kwalitatieve en authentieke godslampoliekaarsen, noveenkaarsen en andere kaarsen van de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij kaarsenfakkels.nl aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kaarsen van de beste kwaliteit, waaronder onze prachtige godslampoliekaarsen en noveenkaarsen. Onze godslampoliekaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en zijn perfect voor gebruik in uw kerk, kapel, of gebedsruimte. Wij bieden een breed scala aan maten en kleuren, zodat u altijd de perfecte kaars kunt vinden voor uw specifieke behoeften

2 producten

  • € 74,99
   • € 74,99

   2 producten

   Langdurig een gedenkkaars branden?

   Dat kan met de 3, 6 of 9 daagse Godslampoliekaarsen. Als je deze lang brandende kaarsen aansteekt, adviseren wij je om deze kaarsen in een glas of lantaarn te laten branden. Deze speciale graflichten zijn geschikt voor gebruik binnen en kunnen dus makkelijk naast een foto van een overleden dierbare gezet worden of steek ze aan voor beterschap bij ziekte, het wensen van geluk en het krijgen van positieve energie.

   Wat is een Godslampolie kaars nu precies?

   Kaarsen van Godslampolie zijn noveenkaarsen in een "witte" doorzichtige of rode transparante houder en brandt 3, 6 of 9 dagen. Deze kaarsen zijn speciaal geschikt voor binnenhuis gebruik maar doen het ook goed buiten in een lantaarn. Godslampolie wordt van oudsher gemaakt voor de godslamp. In de katholieke kerk is de godslamp een olielamp die in de buurt van het tabernakel hangt. De kaarsen of lampjes in de godslamp moeten branden zolang het Heilig Sacrament in het tabernakel aanwezig is. Om die reden hebben deze kaarsen ook een relatief lange brandduur. Vroeger hing de godslamp altijd aan drie kettingen. Ook vandaag de dag komt deze lantaarn nog veel voor. Daarnaast wordt godslampolie, de vulling voor een godslamp, ook steeds vaker los of in een ander soort kandelaar gebruikt. Godslampolie wordt bijvoorbeeld ook in een glas geplaatst. Godslampolie is verkrijgbaar in een rode transparante huls en een doorzichtige huls zodat de vlam door de huls heen schijnt zijn haar vlamlicht laat zien. Overigens wordt ook in het Jodendom gebruikt gemaakt van Godslampolie daar kent men de traditie van het eeuwig licht (ner tamid). In een synagoge hangt dit licht voor of naast de Heilige Arke. Dit licht moet altijd branden en staat voor Gods aanwezigheid. Er zijn geen geldende voorschriften voor de vorm of het materiaal van het eeuwige licht.

   Wat zijn de grondstoffen van een Godslampoliekaars?

   Wil je langdurigbrandende kaarsen kopen dan is een goede brandkwaliteit van groot belang. Bij Kaarsenfakkels.nl hebben wij uitsluitend godslampolie-kaarsen die worden gemaakt van 100% plantaardige olie. Door andere leveranciers wordt vaak godslampolie aangeboden van goedkopere bestandsdelen. De kaarsen halen dan niet de brandduur, gaan walmen en stinken. Goedkoper is dan gelijk een miskoop en duurkoop. Omdat wij het belangrijk vinden dat godslampolie aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, gebruiken we alleen plantaardige olie voor deze in Nederland vervaardigde kaarsen.

   Kan ik deze kaarsen dagen aan een stuk branden?

   Godslampolie kaarsen zijn gemaakt om enkele dagen en nachten achter elkaar te branden. Normaal gesproken moeten kaarsen "verzorgd - onderhouden"  te worden zoals lont knippen e.d. maar bij Godslampoliekaarsen is dat niet nodig want deze zijn vervaardigd van plantaardige oliën en niet van parafinne. Tijdens het branden heeft de kaars dus altijd een laagje vloeibare olie onder het brandende pitje. Zelfs al zal deze kaars onverhoopt omvallen, dan zal de vloeistof ervoor zorgen dat de kaars dooft. De vlam is ook minder fel en groot dan bij parafinne kaarsen wat allemaal bijdraagt tot de veiligheid en brandduur. Godslampolie hoeft ’s nachts dus niet uitgeblazen te worden, zorg wel voor toezicht tijdens het branden van kaarsen.

   Godslampolie kopen

   Omdat deze kaars onafgebroken moet branden, voldoet deze kaars aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij ons vind je godslampolie in verschillende formaten en in 2 verschillende kleuren: rood en wit. Deze godslamp-kaarsen zijn verkrijgbaar in een brandduur van 72 uur (3 dagen), 144 uur (6 dagen) en 216 uur (9 dagen). Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide selectie noveenkaarsen aan, die speciaal zijn ontworpen voor langdurige en intensieve verlichting. Onze noveenkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs, en worden geleverd met de garantie van langdurige brandtijd en heldere vlam. Bij kaarsenfakkels.nl staan we bekend om onze uitstekende klantenservice en snelle levering. Onze webwinkel is gemakkelijk te navigeren en biedt een breed scala aan kaarsen en andere producten, zodat je altijd de perfecte kaars kunt vinden voor uw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar godslampoliekaarsen, noveenkaarsen, of andere kaarsen, bij Kaarsenfakkels.nl vind je altijd de beste kwaliteit en de beste service. Bestel vandaag nog en geniet van onze snelle levering en uitstekende klantenservice!

   Filters
   INSPIRATIE EN VOORDELEN
   exclusieve kortingen tot 50%