Kerstboomkaarsjes

Kerstboomkaarsjes

De kerstboomkaarsjes van onder meer het kaarsenmerk Bolsius zijn al decennialang traditiegetrouw de gezelligste kaarsjes om aan te steken. En dat niet alleen: echte kaarsjes in een boom staan een stuk leuker dan led-lampjes. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je de enige echte en authentieke kerstboomkaarsjes in o.a. de kleuren wit, ivoor en rood, goedkoop online staan

Unieke kerstboom

Wil je echt iets bijzonders met Kerst, kies dan voor kerstboomkaarsjes. We hebben ze in rood, wit of ivoor. De kaarsjes zet je makkelijk vast met een knijper. Dankzij de kerstboomkaarsjes krijgen je kinderen maar ook jijzelf meteen zin in Kerst. Ze staan prachtig nostalgisch als decoratie en tijdens Kerstavond en/of Kerst geven ze een magisch gevoel. Deze kaarsjes zijn ook geschikt voor de kerst- en adventskransen en voor in bijvoorbeeld de kerstmolentjes met ronddraaiende engeltjes, ook wel "angelchims" genoemd.

Zo'n Kerst vergeet je nooit meer

Beleef een authentieke Kerstmis die je nooit meer vergeet en bestel de originele Bolsius kerstboomkaarsjes. Ze zijn al eeuwen de meest tot de verbeelding sprekende kaarsjes voor de Nederlandse en Belgische markt. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en haal extra veel sfeer in huis. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen