Grote kaarsen

Grote kaarsen

Alle grote kaarsen allemaal online bij elkaar zodat je direct je keuze kan maken

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Grote kaarsen zijn echte blikvanger en wij hebben ze in zowel rustiek, als in de stomp of mammoet uitvoeringen en zelfs met meerdere lonten. Kaarsenfakkels je online sfeerpartner in scherp geprijsde grote kaarsen

Van Bolsius xxl kaarsen tot onze eigen xxl drijflichten

Een mooie grote kaars zal je interieur direct een meerwaarde geven in gezelligheid, zelfs als de kaarsen niet branden zullen zij in het oog springen. Je kan kiezen uit diverse grote kaarsen in de traditionele cilindrische vorm zoals stomp- en rustiek kaarsen maar wij hebben ook grote drijfkaarsen en grote bol- of balkaarsen. Deze xxl kaarsen zijn leverbaar in diverse kleuren van maagdelijk wit tot kerst rood. Natuurlijk zijn ook alle zomerse kleuren zoals fuchsia en lime gewoon voorradig. 

Ga eens voor grote kaarsen met meerdere lonten

Erg trendy zijn de rustiek kaarsen met meerdere lonten ( 3 - 4 of 5 lonten ) en erg chic zijn de mammoetkaarsen met 3 lonten. Als je deze kolossen met hun lange branduur sereen zit dan is het pas echt genieten. Met deze mega sfeermakers voor de Nederlandse en Belgische markt, kun je heerlijk en lang genieten. Als je een groot verpakking bestelt, ben je extra voordelig uit. Bestel je de kaarsen bovendien vandaag voor 20.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis.