Rustiek drijfkaarsen

Rustiek drijfkaarsen

Geweldig deze maxi drijfkaarsen in een rustiek uiterlijk

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 

Lekker langdurig naar de sfeervolle vlammetjes kijken en eindeloos combineren met de door en door gekleurde drijfkaarsen. Plaats ze in een schaal met water en geniet van de drijflicht kleuren die zowel een aanwinst zullen zijn voor je interieur als voor je exterieur. Exclusief bij Kaarsenfakkels.nl deze scherp geprijsde rustiek drijvende sfeerlichtjes

Ideaal te combineren

De verschillende kleuren van deze rustiek drijfkaarsen zijn ideaal te combineren in een glazen schaal met water. Strooi er wat bloemblaadjes bij in en maak zo een schitterend geheel. Als je de rustiek drijfkaarsen aansteekt zie je mooi de reflectie van de vlammetjes en de kaarsen in het water en glas. Een lust voor het oog. Deze geweldige drijflichtjes zijn tevens mooi als zij niet branden maar gewoon sereen drijven in het water. Extra lang genieten kan je met de grote drijflichten van 8 cm in diameter. Deze grotere drijfkaarsen branden ongeveer 7 uur lang.

Bestel ze nu dan morgen in huis

De gekleurde rustiek drijfkaarsen, hip en populair in de hele Benelux. Als je een groot mix verpakking bestelt, ben je nog voordeliger uit. Plaats vandaag nog voor 20.00 uur je bestelling, dan kun je morgen je woning of restaurant al gezellig en sfeervol aankleden met deze mooie drijfkaarsen.