Cijfer taartkaarsjes

Cijfer taartkaarsjes

Heb je binnenkort een jubileum of een verjaardagsfeest? Bestel bij ons speciale cijferkaarsjes voor op de cake of taart. De taartkaarsjes met de nummers - cijfers 0 t/m 9 zijn groter dan traditionele cijferkaarsjes omdat ze gemaakt zijn van plastic. Bovendien hebben de kaarsjes gekleurde vlammetjes door de gekleurde vloeistof die in de kaarsjes zit. Kaarsenfakkels.nl heeft exclusief voor je deze unieke cijfer taart- en cupcake kaarsjes online staan.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Leuk voor jong en oud

Je kunt kiezen uit blauwe, rode of groene cijferkaarsjes met dezelfde kleur vlammetjes. Je kunt dus naar hartenlust kleuren combineren of juist kiezen voor een kleur. Al naar gelang de lievelingskleur van je kind of van het thema van het feest. Deze bijzondere cijferkaarsjes zijn overigens niet alleen leuk voor kinderen. Juist volwassenen voelen zich weer even kind als ze deze kleurige kaarsjes mogen uitblazen. Op zo'n moment is het helemaal niet erg om een jaartje ouder te worden want wij willen allemaal de cijfers 50 en 100 uitblazen. Toch? Kies uit de cijfers 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 en combineer ze met elkaar tot het gewenste getal.

Snelle levering, ook in België

Maak vandaag nog een keuze en plaats voor 17.00 je bestelling dan kun je alvast beginnen met de voorpret want de kaarsjes worden de volgende dag al geleverd. Ook in België. En als je een grootverpakking bestelt, ben je nog voordeliger uit.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 327 beoordelingenvia KiyOh